Élet-Stílus

Nemet mondott a kemoterápiára, hogy a saját vizeletével gyógyítsa magát

A 41 éves ápoló azt mondja, túl sok rosszat hallott a kemóról, ezért utasította inkább el.

Már három éve annak, hogy az egykori brit ápolónőt hármas stádiumú mellrákkal diagnosztizálták. Sam Ravelle-t megrázta a diagnózis, de mint mondja, szeretett volna meggyógyulni. „Ezért is mondtam nemet a sugár- és kemoterápiára, amit az orvosok javasoltak”  – mondja a nő, majd hozzáteszi, túl sok rosszat hallott erről a két vizsgálatról, ezért visszautasította a kezelést.

Azóta alternatív módszerekkel igyekszik meggyógyulni: havonta tisztítókúrát végez, ami során kizárólag vizet és a saját vizeletét veszi magához. „Ha az ember nem eszik semmit, akkor a vizelete is tisztább. Nincs semmilyen kellemetlen, vagy furcsa mellékíze” – mondja Sam, majd hozzáteszi, nem mindenki értett vele egyet, mikor a kezelés ellen döntött.

„Nehezen fogadták el a döntésemet, őrültnek néztek. De nem tehetek róla. Egyszerűen nem hiszek a kemoterápiában. Nem hiszem el, hogy csak a rossz, beteg sejteket pusztítja el”

– mondja a nő, majd hozzáteszi, szerinte akkor, mikor egy betegség miatt az immunrendszerre mindennél nagyobb szükség van, nem az a megoldás, hogy elpusztítják az immunrendszert.

Ami Sam alternatív módszerét illeti: a vizeletterápia eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A daganat megmaradt Sam szervezetében, és a legutóbbi vizsgálatok kimutatták, hogy tovább is terjedt. Sam ennek ellenére bizakodó, hisz benne, hogy a szervezete előbb-utóbb magára talál és legyőzi a daganatot.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik