Élet-Stílus

Orgazmusig masszírozza a nőket Patrik

Amikor elindítottam a szexuális felvilágosító, tanácsadó vállalkozásomat, weblapomat és Faceboook-oldalamat, megkeresett egy úr. Tantra masszázst végez, és szerinte gondolkodhatnánk valami közös munkában. Akkor nem volt sem időm, sem módom utánajárni, de azóta is ott van a bogár a fülemben.

Részletes beszámolót ígértem a Patrik masszázsáról. Íme, mert az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó! Hahaha, mondtam már, hogy a közmondások a kedvenceim? Nem? Majd észreveszitek! És azt, hogy hazudós vagyok? Na, azt is!

Bevallom, keveset tudok a tantráról, de folyamatosan érdeklődöm ismerőseimtől, akik már tapasztaltak, illetve olvasgatok róla. Patrik szerint, aki által eljutottam a swinger klubba is, az emberi kapcsolatokban, így a szexben is az érintés a legfontosabb. Kevesen tudják, hogy hová, és hogyan kell nyúlni, érinteni ahhoz, hogy elérkezzen valaki a gyönyör kapujába.

Nekem más a véleményem erről, mert szerintem az elsődleges a kommunikáció. Hiszen a megismeréshez előbb beszélgetni szükséges. Nagy valószínűséggel el sem jut valaki egy olyan emberrel az érintésig, aki neki nem szimpatikus, látványra, hallásra, szaglásra. Ha működik a kommunikáció két ember között, akkor folyamatos tud lenni párbeszéd a visszacsatolás, a tanítás.

Az is lehet, nekem azért teljesen magától értetődő, hogy finoman érzéssel érintsek meg másokat, mert szülésznő létemre gyakran vizsgálok a kezemmel nőket és pici babákat, természetesen nem szexuális indíttatásból, de mégis nemi szerveket is. Eszembe nem jutna durván, gorombán hozzányúlni bárkihez. Mondom, én ezt gondolom, de hagyni fogom magam meggyőzni. Lelke rajta!

A hely ahová hivatalos voltam, már a nevében is sokat mondott: Szív utca. Nomen est omen. Korábban érkeztem 10 perccel, házszám, lefüggönyözött zárt ajtó, csengetés, várakozás, kulcscsörgés a zárban, és teljes földi valójában előttem állt Ő, a Férfi, a Mester, az Amorozó, Patrik maga.

Kora alulról súrolja az ötvenest, kidolgozott izmos test, 180 centis magasság, kedves huncut mosoly, őszülő halánték, mely a nőknek ajándék. Fehér nadrág, fehér póló. Hozza a masszőr feelenget.

Képzelj el egy kicsi belvárosi kétszintes helyiséget, amelynek az alsó szintje a fogadó, várakozó terület, kényelmes kanapéval, a felső szint pedig maga a porond, ahol történnek az akciók, a masszázs. A földszinti részen is érződik a melegség, keleties, édes illatok terjengnek a levegőben. A fenti részt csigalépcsőn lehet megközelíteni.

Itt még töményebb, tömjénebb a hangulat. Meleg színek a falakon, a képeken, a textílián. Gyertyák, mécsesek, füstölők, lámpák szórt fénnyel, félhomály. Halk relaxáló zene szól. Széles masszázságy, mellette tükrös szekrény.

A masszírozás előtt lehet zuhanyozni. Addig Patrik is előkészül. Megmelegíti a masszázsolajat, és fel, vagy leveszi a munkaruhát, amely ez esetben egy testre simuló boxernadrág, vagy nem. Van, amikor csak a tetoválásait viseli igen büszkén. Mind a skorpiót, mind a yin yangot.

Ezt előre meg lehet vele beszélni, hogy milyen végkifejletet szeretne a hölgy. Ezután a vendég kényelmesen, meztelenül, hason elhelyezkedik a széles masszázságy közepén. Patrik mellétérdel, és a meleg olajjal a lábát kezdi el masszírozni. Ezután következik a mennyei fenék és derék masszázs. Amikor már nagyon jó így is, akkor jön a megfordulás.

Patrik változatlanul térdel, de már a hölgy lábai között. A vendég a hátára fordul, és a lábait felteszi Patrik két csípőjére. Sokat ígérő póz, de a hölgy vendégen múlik milyen lesz a vég. Mert Patrik semmit nem erőltet, Nem érint sem mellet, sem nemi szervet. Csak masszíroz, és csak “semleges” területet, de azt nagyon jól eltalálva. Kitüntetett figyelemmel a csakra pontokra, és vonalakra. Folyamatos az energiaáramlás a két ember között, és Patrik szó szerint az ujjaival érzi, hogy mit kíván a hölgy, meddig mehet és menjen el. A vendégek zöme orgazmust él át a masszírozás alatt.

Patrik sokféle masszázs irányzatból alkotta meg a saját speciális stílusát. Hosszú évek tapasztalása van a kezei között, a mikor, hol, milyen erősen, és milyen ritmusban kell nyomni, húzni, érinteni, simítani témában. A saját helyiségén kívül hétvégenként egy swinger klubban is masszíroz. Kértem néhány véleményt, azt most ide is bemásolom:

Sziasztok! Szombaton csatlakozunk a partihoz! Reméljük Patrik leszel, mert a kezed aranyat ér a gátlásfalak lebontásához!

 

 Sziasztok!  Szombaton nyitásra MI tuti ott leszünk(és reméljük,hogy még sokan mások!) Dupla szülinapot tartunk,tehát ismét jó bulinak nézünk elébe!  Természetesen újra számítunk Patric arany kezére és valami mására!

 

 Sziasztok!

Szombaton ismét ellátogatunk a klubba reméljük most is olyan jól fogjuk érezni magunkat mint az előző két alkalommal és PATRIC isteni masszázsára ismét számítunk.

És miért is vagyok hazudós?

Mert elmentem ugyan Patrikhoz, de a masszírozást átengedtem egy barátnőmnek. Ennek nagyon prózai oka van. Mint az elején mondtam, különböző vonalat képviselünk a szexuális együttlétek során. Ő érintés, én kommunikáció párti vagyok. Mindketten elismerjük a másik fontosságát, hiszen nem ugyanakkor van szükség egyikre, mint a másikra. A kommunikáció mindenképp megelőzi az érintést, amely csak erős szimpátia esetén tud létrejönni.

Még tart a meccs köztünk, eddig nem dőlt el semmi, mondhatni 0-0 az állás, de folyt köv.

Ja, majdnem elfelejtettem, Patrik elhívott a swinger klubba, ahol dolgozik, amit én örömmel elfogadtam. Nem az én világom, de kíváncsi vagyok nagyon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik