Élet-Stílus

Kedélyes, hétvégi sörözésre indult a srác, majd megtudta, hogy a saját temetésére érkezett

Ötven ember vett részt a húsz éves Keiran Cable temetésén szombat délután, a walesi Rhonnddában. Ott volt a koporsó, a halottaskocsi és a pap is, csak éppen a holttest hiányzott. Keiran Cable ugyanis makkegészséges volt: saját lábán érkezett a búcsúztatására.

fotó: Wales Online
fotó: Wales Online

A fiú azt hitte, hogy a rögbi világbajnokságot nézik majd páran a helyi kocsmában, ám amikor megérkezett kiöltözött barátokat látott, amint gyászdalokat énekelnek. Kiderült, hogy a Prince FC tagjai azért rendeztek temetést a csapattársnak, mert Keiran néhány hete összejött egy lánnyal, és azóta a barátok nem igazán látták, sem edzésen, sem a kocsmában, ráadásul az üzenetekre, és emailekre sem válaszolt.

fotó: Wales Online
fotó: Wales Online

„Pár héttel ezelőtt mind a kocsmában üldögéltünk és Keiranról beszélgettünk. Elkezdtük egymásnak mondogatni, hogy: „szegény, nyugodjon békében. Aztán elhatároztuk, hogy ha már mindenképpen halottat akar játszani, akkor megrendezzük a temetését is” – nyilatkozta a Wales Online-nak, az egyik szervező.

Keiran annyira meghatódott, hogy alig bírt megszólalni: „teljesen sokkolt a dolog, azt sem tudtam, hogy mit mondjak, vagy csináljak. Az arcom már fáj a sok mosolygástól. A fiúk hatalmas munkát végeztek, ezt a napot biztosan soha sem fogom elfelejteni” – nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik