Élet-Stílus

Halálosan retteg kilencéves lányától az anya

Az egyedülálló nő két éve állandó félelemben él: gyermeke ugyanis naponta rátámad. Sőt! Többször életveszélyesen meg is fenyegette.

„Tényleg kórházba kell kerülnöm a saját gyerekem miatt, hogy valaki végre tegyen is valamit?” – teszi fel kétségbeesetten a kérdést a 35 éves, négygyermekes anya, akit saját, kilencéves kislánya tart rettegésben. A brit nő végső elkeseredésében már a családsegítő szolgálat segítségét is kérte, szeretne ugyanis megoldást lánya rémisztő dührohamaira.

Chloe Peck gyermekeit évek óta egyedül neveli. A Daily Mail című brit lapnak elmondta, két éve minden éjjel rettegve hajtja álomra a fejét, attól fél ugyanis, hogy kilencéves lánya, Macey egyik éjjel beváltja azokat az életveszélyes fenyegetéseket, melyeket dührohamai közben vág hozzá.

Az asszony elpanaszolta azt is, hogy Macey szinte naponta nekitámad: ilyenkor üti, rúgja, ahol éri. Sokszor addig, míg a földre zuhan, de a veréseknek még ilyenkor sincs vége. „El kell bújnom az egyik szobában, míg lehiggad. Ez az egyetlen megoldás” – mondja, majd hozzáteszi, lánya hangulata egyik pillanatról a másikra képes megváltozni. „Az egyik percben egy igazi angyal, aztán történik valami és rá sem lehet ismerni.”

Chloe szerint a rohamok lányára kivétel nélkül akkor törnek rá, ha valamiben ellent mond neki. „Ha összekapunk, mindig valami apróság miatt van. Olyan az egész, mintha ezekkel a hisztikkel akarna irányítani engem” – mondja az anya, majd hozzáteszi, lányával napjában legalább két-háromszor vesznek össze.

„Borzasztó lelkiismeretfurdalásom van, mert úgy érzem, anyjaként cserbenhagyom őt, de muszáj vagyok segítséget kérni, mert egyedül már nem bírok vele.” Chloe úgy érzi, mivel három másik gyermekénél nincsenek ilyen jellegű rohamok, a hiba nem a nevelésében van.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik