Élet-Stílus

Véletlenül nagyon csúnya felirat jelent meg egy divatcég weboldalán

Kedves rejtett üzenetet csempészett az algoritmus a karácsonyi ajánlatba.

Meglepő és mulatságos felirat várta azokat a kedves online vásárlókat, akik a minap a Marks & Spencer weboldalán a karácsonyi ajánlatokat nézegették.

Mint az alábbi szemfüles ebolt-látogató által lőtt fotón látható, az ajándékkísérő címkék és egyéb ízléses díszítések mellett – akár karácsonyfára is aggatható – piros csillogós betűket is kínált a site. Azonnal feltűnt a fénykép készítőjének, hogy a betűk rendkívül érdekes sorrendben szerepelnek az oldalon.

F, aztán C és K; felettük, középütt egy U, alattuk pedig M és E. A minimális angoltudással rendelkezőknek, és a Szerencsekerék játékban gyengélkedőknek is azonnal átjön a fuck me (b***ódjak meg) – mintha csak egy kedves rejtett üzenet lenne.

A Marks & Spencer azonnal reagált a Twitteren megjelent képre, a cég képviselői jelezték, hogy szó sincs szándékosságról, a tréfás kedvű számítógépes algoritmus rendezte ilyen sorrendbe a betűket.

(Persze 2015-ben az sem kizárt, hogy az egész gerillareklám volt, hogy minél többen tudjanak az olcsón beszerezhető csillogós piros betűkről).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik