Élet-Stílus

Tüneményes üzenettel kívánt jobbulást a sérült rendőrnek egy testvérpár

A tiszt egy ideje már rendszeresen látogatta a két kislányt, akiket édesanyjuk egyedül nevel. Nem várt viszonzást kapott a törődésért.

“Anyu mondta, hogy megsérültél. Nagyon szomorú lettem, mert ez azt jelenti, hogy most nem tudsz olvasni nekem. Tudod, nekem nincs apukám, szóval csak veled tudok olvasni, ezért meg fogom mondani a főnöködnek, hogy ne adjon neked ilyen veszélyes munkát.”

Fotó: Facebook / Anthony Nolan
Fotó: Facebook / Anthony Nolan

Így kezdődik az a nyúlfarknyi üzenet, amit egy connecticuti testvérpár írt, miután kiderült, hogy kedvenc rendőrtisztjük, aki az utóbbi időben apjuk helyett apjukként gondoskodott róluk, megsérült. A szóban forgó rendőrnek, Anthony Nolannak néhány napja kellett kényszerpihenőre mennie, miután forgalomirányítás közben elesett és csúnyán megütötte mindkét térdét.

A férfi a Today című amerikai magazinnak elmondta, Tashát és 8 éves testvérét, Malikot, akiket a nagymamájuk nevel, évekkel ezelőtt ismerte meg, mikor még a tengerparton járőrözött.

“Egyik nap, gyereksírásra lettem figyelmes. A hang irányába mentem, hogy megnézzem, tudok-e segíteni. Kiderült, hogy a lányok azért pityeregnek, mert elázott a kedvenc könyvük, és féltek, hogy így majd nem tudják elolvasni.”

Nolan igyekezett megnyugtatni a lányokat, onnantól kezdve pedig hetente legalább egyszer beugrott a családhoz, hogy együtt olvassanak. “Önkéntesként régóta segítek nehéz sorsú gyerekeknek, vagy kicsiknek, akik elveszítették egyik vagy másik, esetleg mindkét szülőjüket. Jó hatással van rájuk, ha időről-időre találkoznak egy apafigurával” – mondja, majd hozzáteszi, álmában se gondolt volna arra, hogy Tashának és Maliknak ennyire fontos lett.

“Az üzenetet az ajtóra ragasztották, és hát meg kell mondjam, elérzékenyültem, mikor elolvastam” – árulta el Nolan, majd hozzátette, a testvérek a kedves sorok mellé még egy kis aprópénzt is mellékeltek, hogy kávét vehessen belőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik