Élet-Stílus

Agyonverte lányát az apa, mert a gyerek azt mondta, nem szereti

A szülők válása után a hétéves kislány az apához került, pedig az édesanyjánál szeretett volna maradni.

“Yara egyáltalán nem akart az apjához költözni, de a törvény szerint nem volt más választásunk” – nyilatkozta a Gulf News című portálnak a kislány megtört édesanyja a tragédia után. Hozzátette, lánya a különköltözésük óta boldogtalan volt, ezért mondhatta édesapjának, hogy nem szereti őt.

“Biztos nem gondolta komolyan, csak a csalódottság beszélt belőle” – mondta, majd elárulta, álmában se gondolta volna, hogy volt férje a gyerek megjegyzésére agresszióval reagál majd. Pedig így történt. A középkorú férfi, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, egy, a légkondícionáló berendezéshez tartozó kábellel többször erősen megütötte a kislányt, majd a szobájába zárta.

“Mikor legközelebb ránézett a gyermekre, a kislány már eszméletlen állapotban volt” – ezt már a nyomozás vezetője mondta, aki elárulta azt is, miután rájött, hogy nagy baj van, az apa azonnal kórházba vitte gyermekét, de már késő volt. Yara belehalt az ütések miatt szerzett sérüléseibe.

A boncolás során kiderült, hogy a kislány halálát, egy a fejre mért erős ütés okozta. A hatóságok a férfi ellen az utolsó orvosi jelentés elkészülte után emelnek majd vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik