Élet-Stílus

A bolti szarka még táncolt is egyet a lopás után – videó

Hogyan ne kíséreljünk meg értéket eltulajdonítani.

Ha valaki lopásra készül egy boltban, tudnia kell, hogy 2015-öt írunk, elég sok üzlet fel van szerelve úgynevezett videókamerával. Tehát (és most nem ötleteket szeretnénk adni, csak józan paraszti eszet villantunk) vélhetően célszerű, ha a lopási szándékkal érkező úr / hölgy a lehető legkevésbé feltűnően igyekszik eltulajdonítani az árut.

Vagyis NEM úgy, mint az a nő, akiről az alábbi felvétel készült.

A videót egy D’Iberville-i (Mississippi állam) alkoholdiszkont biztonsági kamerája rögzítette; a tulajdonos utána feltette a képsorokat a bolt Facebook-oldalára, hátha a kedves like-olók segítenek az ismeretlen tettesek beazonosításában (azért használtunk többes számot, mert a videó végén feltűnő baseballsapkás alak a nő társa volt, aki a nadrágjában csempészett ki egy üveg italt).

Remek ötlet volt kitenni a felvételt: vírusvideó lett belőle, többszázezres nézettséggel (biztos az üzlet ismertségének is jót tett), de ami még fontosabb: többen is felismerték a furcsa párost, így – amint a fenti kép is bizonyítja – a rendőrség nyomozása igen hamar eredményesnek bizonyult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik