Élet-Stílus

Beperelte nyolcéves unokaöccsét egy amerikai nő, mert túl lelkesen köszöntötte

Bíróság előtt követel 127 ezer dolláros, azaz nagyjából 34 millió forintos kártérítést saját unokaöccsétől egy manhattani nő, mert a fiú olyan lelkesen köszöntötte nyolcadik születésnapi buliján, hogy eltört a csuklója – jelentette a ctpost.com. Az 54 éves nő szerint a most 12 éves gyereknek tudnia kellett volna, hogy amikor túláradó örömében nagynénje nyakába ugrott, az „sérülésekkel járhat”.

Az eset még 2011-ben történt, a connecticuti Westport városában, Sean Tarala nyolcadik születésnapi buliján. Jennifer Connell a bíróság előtt elmondta: amikor megérkezett, a kisfiú eldobta új biciklijét, és izgatottan, „szeretlek Jen néni” kiáltással felé szaladt, majd „egyszer csak a levegőben volt, el kellett kapnom és a földre zuhantunk”.  Elmondása szerint fájdalmai voltak, de azt akkor nem mondta el a fiúnak, mert nem akarta elrontani a születésnapját.

Jennifer Connell
Jennifer Connell

A HR-esként dolgozó nő állítása szerint az eséskor eltört csuklója miatt élete rendkívül megváltozott. „Manhattanben élek, egy lift nélküli kétemeletes házban, és így [a baleset után] nagyon nehéz lett” – mondta el a nő. Sőt, nem elég, hogy csuklósérülése miatt valamiért nehezen tudott lépcsőket mászni, a társasági élete is megsínylette az esetet. „Nemrég voltam egy partyn, és alig bírtam tartani a hors d’oeuvres-tálamat” – panaszolta a nő.

A ctpost.com cikkéből az nem derült ki, hogy az ügyben mikor hoz ítéletet a hattagú esküdtszék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik