Élet-Stílus

40 év után, egy állásinterjút követően tudták meg, hogy testvérek

24.hu
24.hu

2015. 10. 13. 12:49

A dél-koreai kislányokat két különböző család fogadta örökbe. Évtizedekig nem is tudtak egymásról.

„Mikor megkaptam a DNS-teszt eredményét, és kiderült, hogy van egy testvérem, sokáig nem hittem a szememnek” – emlékszik vissza Eun-Sook, vagyis Meagan Hughes. Hozzátette, csak néhány hete dolgozott Hollyval, mikor a tesztet rendelte.

„A múltunkban túl sok közös volt ahhoz, hogy mindez egyszerű véletlen legyen. Ráadásul, miután Hollyt felvették, pillanatok alatt legjobb barátok lettünk, mintha csak valami láthatatlan kötelék lett volna kettőnk között.”

És, ahogy azt a DNS-teszt minden kétséget kizáróan bebizonyította, volt is. Később kiderült, hogy a testvérek akkor szakadtak el egymástól, amikor a szüleik különváltak.

„Az anyánk otthagyta az alkoholproblémákkal küzdő apánkat. Engem magával vitt, de Poknamot otthagyta vele.”

Meagan elmondta, bár halványan még emlékszik édesanyjára, arról már nincsenek emlékei, miért és hogyan került árvaházba. Egy biztos: 1976-ban egy New York-i család kiválasztotta őt az árvák közül és örökbe fogadták. Testvére, Holly hasonlóképp került Amerikába. Miután biológiai apja meghalt, árvaházba került, ahonnan kilencéves korában fogadta örökbe egy virginiai család.

„Egész életünkben itt éltünk egy országban, néhány száz mérföldre egymástól, de még csak nem is tudtunk egymásról. Egész addig, míg végül ugyanabba a kórházba nem jelentkeztünk dolgozni” – mondta Meagan majd hozzáteszi, mióta megtudta, hogy van egy testvére, madarat lehet vele fogatni.

Testvére, Holly is hasonlóan érez. Azt nyilatkozta, mikor meghallotta a hírt, teljesen lefagyott. „Még hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy nem vagyok teljesen egyedül a világban” – tette hozzá.

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.