Élet-Stílus

Több mint hatvan kilót fogyott a szexnek köszönhetően

Alig néhány hónap alatt a testsúlyának több mint felétől megszabadult. Mindezt egy pikáns edzésprogramnak köszönhetően.

„Amikor az alakjáról faggatott, meg arról, hogy tetszik-e így nekem, mindig azt mondtam Dawnnak, hogy nekem csak a belső értékei számítanak” – idézi a Mirror című brit bulvárlap a 34 évse Russ Beachet. A férfit, aki egy szempillantás alatt változtatta meg 39 éves barátnője, Dawn Chapell életét.

A szerelmespár két éve, egy vakrandin ismerkedett össze, azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok. Dawn a Mirror újságírójának elárulta, kezdetben félt attól, hogy a 130 kilója elrettenti majd Russt – ahogy korábban már másokat elrettentett –, de mostanra teljesen biztos benne, hogy szerelme csakis maga miatt szereti.

A hertfordshire-i nő, aki korábban szakácsként dolgozott – és ebben az időszakban szedte fel súlya nagyrészét is – az utóbbi két évben, mindenféle edzés és vagy testsanyargató fogyókúra nélkül, a testsúlyának több mint felétől megszabadult. 63 kilót dobott le és azt mondja, a hihetetlen eredmény kizárólag a szexnek köszönheti.

Kép forrása: mirror.co.uk
Kép forrása: mirror.co.uk

„Az első randink után Ross lekéste az utolsó vonatot, így nálam kellett éjszakáznia. Végül, egy hetet maradt” – mondja Dawn, majd hozzáteszi, a hét alatt kiderült, igen sok mindenben hasonlítanak. „Többek között hasonló a szexuális étvágyunk is. Egyszerűen képtelenek voltunk elengedni egymást, reggel, délben és este is szeretkeztünk és szeretkezünk még most is” – teszi hozzá a nő, majd elárulja, mikor a hét után visszament dolgozni, kollégái azzal fogadták, hogy látványosan lefogyott.

Dawn másfél hónappal azután állt először mérlegre, hogy megismerte Russt. „Alig hittem a szememnek. Kiderült, hogy a megismerkedésünk óta több mint 9 kilót fogytam.” A 39 éves nő elárulta azt is, sokan megkérdezték tőle, hogy csinálja, ő pedig nem merte elmondani. Végül egy kolléganője árulta el, hogy „szexdiétán” van.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik