Élet-Stílus

A pornónak annyi köze van a szexhez, mint a Szürke 50 árnyalatának az irodalomhoz

Megnéztem egy pornófilmet. Ez sok esetben nem hírértékű, sőt, rajtam kívül ezrek néznek rendszeresen ilyen jellegű filmeket, és mégsem írnak róla blogbejegyzést.

A filmben két férfi hatalmas nemi szervvel “játszadozott” egy lánnyal. Volt, hogy egyik lenn volt, másik fenn a szájánál, azután csere, majd mindkettő lenn. Egyik a hüvelyét nyüstölte, másik a fenekét. Tették ezt egyszerre, és attól tartottam, szétszakad már a pornódíva. Majd mindkettő a szájába igyekezett a farkát tömködni.

Én undorodtam.

Azért írok róla, mert felháborít, hogy minden generációban, – de főleg a felnövekvőben – mekkora törést tud okozni a pornográfia. Nem vagyok sem prűd, sem apáca. A szexualitást, az orgazmust az emberiség ajándékának érzem a fajfenntartásért. De a pornónak annyi köze van a szexhez, mint a Szürke 50 árnyalatának az irodalomhoz.

A pornót ugyanazokkal a testrészekkel művelik, mint a szexet (jó esetben). Ugyanúgy csattognak a húsok, nyögnek, élveznek, mint a valóságban, és mégsem tud egészséges (női?) lélekkel az ember azonosulni velük.

A szürke sorozat pedig azonkívül, hogy naturálisan ugyan, de elég szűk szókinccsel és fogalomtárral elmond egy tündérmesét, nagyon messze van az irodalomtól, még ha vezeti is a bestseller listát. (Igaz kajálják a nők, számomra érthetetlenül, de ez legyen az ő bajuk!)

Maradjak a pornónál, és annak is a popó vagy anális verziójánál. Ez a téma napjainkra annyira elhatalmasodott, mintha a világ legtermészetesebb dolga, és követésre méltó magatartás lenne.

Vajon miért? Mi hatalmaz fel férfiakat arra, hogy ilyen durva, és megalázó helyzetbe hozzanak nőket? Mi hajtja őket? A kíváncsiság? Vagy azt gondolják, ez a nőknek akkora hatalmas örömforrás? Igaz, hogy tele van idegvégződésekkel ez a terület, de ez nem biztosítéka a gyönyörnek. A kellemest és a kellemetlent is az idegvégződésekkel érzékeljük.

Ugyanakkor, ugyanezek a férfiak nem mennek el orvoshoz prosztatavizsgálatra, mert nekik ugyan be ne nyúljon a fenekükbe senki! Milyen képmutatás már ez? A homoszexuálisokat pont ezért, az anális szexért vetik meg, és otthon a feleségüktől vagy kedvesüktől elvárják?

Vagy mi viszi rá a nőket? Jó, a pornóban a pénz, ami a szex után a következő mozgatórugója a világnak. De az életben nem hiszem, hogy olyan gyönyört tud adni, mint a G-pontos hüvelyi, a clitoriszi vagy orális orgazmus.

Beszélgettem egy fiatalasszonnyal. Nyolc éves házasok, két szép gyerekkel. Kifelé rendben van az életük, de a férj elég sokat kimaradozik otthonról. Barátokkal, régi társasággal gyakran mennek szórakozni. Olyankor isznak, pornót néznek. Időnként velük tart az asszony is, hogy ne érezze magát kirekesztve. Persze előállt a férje a kéréssel. Popószexet akar. A hölgy dilemmázik, hogy hagyja vagy ne hagyja? Egyrészt fél a fájdalomtól, undorodik a tisztátalanságtól, a fekáliától. Kisebbségi érzést hozott létre benne a férje. Azt érzi, nem jó neki az a hüvely, az a test, ami a két kisfiúk születését lehetővé tette? (Hab a tortán, hogy mindkét baba császárral született, tehát még azt sem lehet ráfogni, hogy tátongó, vagy heges maradt a nő hüvelye szülés után.) Másrészt, meg akar felelni a férj elvárásainak. Attól tart, a férje elmegy valaki máshoz, aki megengedi ugyanezt. Amitől még fél, az az, hogy hátha rákap a férje, és ezután nem is akarja a rendes, természetes módját a közösülésnek. Dilemmázik, mert azt is elképzelhetőnek tartja, hogy jó lenne neki is.

Én ezt a problémát sokkal inkább tartom társadalminak, mint hálószobainak. Mert igenis van, ami csak két emberre tartozik, meg lehet, sőt, meg kell beszélni. Ha születik közös álláspont, beleegyezés, és valóban jó mindkét embernek, akkor nincs miről beszélni.

De! És pontosan a pornófilmek miatt, elhatalmasodott a popószex iránti igény. Sokan nem tudják a fantáziájukat, képzeletüket megfelelő módon kiélni. Nincs semmiféle gát, keret, vagy határ, ameddig el lehet és kell menni. Olyan, mint amikor egy könyvet megfilmesítenek.

Mekkora csalódás tud lenni, ha nem olyannak látom, mint amilyennek elképzeltem. Ez igaz a szexre és pornófilmre is. Sokkal szerencsésebb és boldogabb lenne mindenki, ha a szeme helyett a legnagyobb erogén zónáját, az agyát használná. Boldog hetvenes évek, amikor az erotikát a 6×9 cm-es fekete fehér akt kép, vagy klasszikus festmények jelentették.

Azt meg végképp ne hagyjuk, hogy a gyerekek azt higgyék, ez a szex. Elég bajuk van a testképükkel így is, hiszen manökenekhez hasonlítják magukat. A pornó hatására elhihetik, hogy csak akkor jó szeretők, ha 30 centis farkú vadállatoknak akarnak megfelelni. A férfiak részéről ezt a fajta viselkedést pedig, erősen a hatalom vágynak, erőfitogtatásnak, a másik leigázásának érzem.

Gondoljunk csak a férfi közösségek, katonaság, börtön zárt világában a köcsögölésre, csicskáztatásra.

Ismeritek a mondást, hogy erősebb kutya baszik. Ennek legalább három aspektusa lehet, ha más szóra tesszük a hangsúlyt. Akkor mindenről, szól csak nem az ebek párzásáról. És erről szól az anál szex is!

Tehát nők, csajok, asszonyok, lányok, ha ilyen kéréssel fordul felétek a kedvesetek, akkor gondoljátok meg, hogy ti mit szeretnétek! Ha csak egy picike ellenérzés is van bennetek, akkor nyugodtan és lelkiismeret furdalás nélkül mondjatok nemet! Csak ez teszi szabaddá a lelketeket, és nem a félő beleegyezés! Ha valaki ezért hagy ott titeket, azért nem volt kár! Sokkal többet ér a tartásotok, a nőiségetek!

Eddig tartott az eredeti szöveg, amit fiam elolvasván azt kérdezte. Mi van anya, ha a nő akarja és kéri?

Nos, szerintem akkor is kettőn áll a vásár. A férfi is mondhat nemet. Ha akar.

Puszi Bársony :)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik