Élet-Stílus

Nem bírta elviselni a szülés utáni alakját – egy nap alatt három műtétet végeztetett

Elégedetten akart a tükörbe nézni, ezért feküdt kés alá.

„Pontosan tudom, mit gondolnak majd az emberek a történetemet hallva. Azt, hogy „ennek az ostoba libának nem volt jobb dolga, mint orvoshoz rohangálni”. Tudom, mert az ismerőseim nagy része is így volt vele. Persze a szemembe nem mondták, de ezt gondolták” – kezdi történetét a 29 éves Cindy Moore, aki második gyermeke születése után döntött úgy, hogy plasztikai sebésszel hozatja rendbe a testét.

A pénzügyi igazgató a Yahoo Parentingnek beszélt kálváriájáról és arról, végül mi vette rá, hogy gyakorlatilag az egész testét átalakíttassa. „A második szülésemet követően a testem csak lassan regenerálódott. Voltak területek, ami a szigorú diéta és a kemény edzések ellenére is pontosan úgy néztek ki, mint napokkal a szülés után.”

Cindy azt mondja, akkor döntötte el, hogy orvoshoz megy, mikor egyik edzés közben lenézett a hasára. „A bőröm és vele együtt az izmok is lógtak, én pedig tudtam, hogy csináljak bármit is, ez már így marad.” A fiatal nő, akinek egész életében különösen fontos volt a külseje, képtelen volt ebbe beletörődni, ezért úgy döntött, nagyobb összeget áldoz arra, hogy a teste éppolyan formában lehessen, mint a szülés után.

Összesen 22 ezer dollárt, átszámítva kicsit több mint 6 millió forintot költött a beavatkozásra. Az összeg tartalmazta a hasán lévő lógó bőr eltávolítását, a zsírleszívást a belső combjáról, és a mellnagyobbítást is, amit az orvosa egyetlen nap alatt végzett el rajta.

„Igen, tudom, hogy egy ilyen beavatkozás drága. Legalább annyira, mint egy kocsi. De hasonlóan a kocsihoz, ez is hosszú távú befektetés” – mondja Cindy, majd hozzáteszi, szerinte mindenkinek oda kellene figyelnie a külsejére, hiszen a testünk az, amiben élünk és amire minden nap, többször is ránézünk a tükörben.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik