Élet-Stílus

Egy hónapig orgazmus nélkül: kőkemény kihívás

Valamilyen megfoghatatlan módszerrel a BuzzFeed stábja meggyőzött négy embert, hogy egy hónapra hagyjanak fel az önkielégítéssel, tapasztalataikról pedig folyamatosan számoljanak be videoüzenetekben.

Az emberkísérlet kísértetiesen hasonlít a 2002-es (ki gondolná, hogy már 13 éve volt?) 40 nap és 40 éjszaka című filmre, csakhogy ez maga a frusztrált valóság. Bár a BuzzFeed kisfilmjéből nem derül ki konkrétan, hiszen végig csak maszturbációról van szó, elég erős a gyanú, hogy a szereplők partner bevonásával sem engedhettek az ösztöneiknek, vagyis egy hónapra teljes cölibátusba vonultak.

A kísérletbe három férfi és egy nő vágott bele. Nagyjából mindannyian ugyanazért: kíváncsiak voltak, hogy képesek-e uralkodni a testükön, és az ösztöneiken. Az előzetes esélylatolgatás szerint Kelseynek, a hölgynek, illetve a Winston nevű férfinek volt a legnehezebb dolga. Előbbi napi rendszerességgel szeret magához nyúlni, míg utóbbi naponta kétszer: rögtön ébredés után, majd este, ha túl van az edzésen.

Kelseynek ehhez mérten nehezen indult a kísérlet: már az első este frusztrált vágyakozással nézett a fiókra, amelyikben a vibrátorait tartja, a harmadik napon pedig igazi erőpróbának tűnt az önmegtartóztatás, miután megnézte a Magic Mike című filmet. Winston a tízedik naptól kezdve érezte magát elviselhetetlenül feszültnek.

A hónap leteltével mind a négy résztvevő: Kelsey, Winston, Ricky, és Elvis is úgy érezte, hogy élete egyik legnagyobb kihívásán van túl. Bár különböző technikákkal próbáltak úrrá lenni a testükön: Elvis például a szokásosnál sokkal több pizzát, és fagyit evett, míg Ricky többet edzett, mindannyian úgy érezték, hogy sokat tanultak az önkontrollról, az ösztöneikről, és megerősödött az öntudatuk.

Ennek ellenére csak Ricky és Elvis ajánlotta másoknak is, hogy próbálják ki a harminc napos cölibátust. Kelsey szerint az egész kísérlet arra volt a legjobb, hogy megtudja, mekkora szerepe van a szexuális kielégülésnek abban, hogy egészséges kiegyensúlyozott életet éljen. Winston pedig azt mondta, ha valaki szeretné jobban megismerni magát, inkább menjen el a hegyekbe, és tanuljon a szerzetesektől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik