Élet-Stílus

A legfurább módon hozta össze élete szerelmével a Facebook

A sors egyszerűen AKARTA, hogy ez a kapcsolat kialakuljon.

Sok elképesztő love story-t hallottunk már, amiben a Facebook kulcsszereplő, de ez az egyik legfurább.

Schuler Benson és Celeste Zendler (azóta már szintén Benson) 2009-ben került kapcsolatba egymással, idén júniusban volt az esküvőjük, és mégis most kerültek be a hírekbe. Szerencsére nem tragédia révén lettek ismertek, mindössze annyi történt, hogy a férfi megosztotta az Imguron, hogy hogyan ismerkedtek meg.

A BuzzFeeden bemutatott történet szerint a férfi 2009-ben Arkansasban élt. Egy nap belépett a telefonjáról a Facebookra – illetve csak belépett volna, ha nem valaki más felhasználói fiókjában találta volna magát.

Érthetetlen okokból a fentebb említett Celeste profilja jelent meg a telefonján, aki 1000 mérfölddel arrébb, Coloradóban élt akkoriban. Ami még furább, hogy Schuler akárhogy próbálkozott, nem tudta elhagyni a fiókot, ugyanis a kilépés gomb egyszerűen nem jelent meg neki.

Így Celeste profiljában, Celeste néven írta ki, hogy valaki segítsen kideríteni, hogy mi történt, és abban, hogy ki tudjon lépni. Kisvártatva az igazi Celeste is hozzászólt, és megpróbált tanácsokkal segíteni a srácnak. De hiába: akárhányszor próbálta újraindítani a Facebookját Schuler, mindig a lány fiókja jelentkezett be.

A problémát végül az oldotta meg, hogy Celeste ismerősnek jelölte Schulert, így a férfi vissza tudott lépni saját nevével. Mivel az ügy rendeződött, a lány el akarta távolítani barátai közül a vétlen profilrablót, de azt vette észre, hogy nagyon hasonlít a humoruk. Így aztán hozzá-hozzászóltak egymás bejegyzéseihez, mintha régi cimborák lennének.

A lánynak 2012-ben véget ért az akkori kapcsolata, Schulerrel viszont már napi szinten cseteltek. És egy év múlva Celeste meglátogatta a férfit. A srác szerint amikor meglátta a lányt az ajtóban, tudta, hogy nem akar nélküle élni. Három hónap múlva összeköltöztek, két év múlva összeházasodtak.

Arra persze azóta sem derült fény, hogy mi okozta az érthetetlen technikai malőrt.

Fotó: https://www.facebook.com/celeste.zendler
facebook.com/celeste.zendler

Ajánlott videó

Olvasói sztorik