Élet-Stílus

Plasztikai sebésznél kötött ki a hatéves kisfiú, mert csúfolták

24.hu
24.hu

2015. 10. 02. 12:34

A szülei nem akarták, hogy egy életen keresztül szenvedjen elálló fülei miatt.

„Minden nap lehangoltan jött haza az iskolából, és azt mondogatta, hogy nem elég jó. Ezt elégeltük meg”

– nyilatkozta az Inside Editionnek a hatéves kisfiú édesanyja, Kallie Berger, majd hozzátette, féltek, hogy az állandó zrikálás egy életre szóló lelki törést okoz majd gyermekük fejlődésében, ezért úgy döntöttek, orvos segítségével oldják meg a problémát.

A hatéves utahi kisfiú, Gage Berger alig kezdte el az általános iskola első osztályát, máris a saját bőrén tapasztalta meg, milyen kegyetlenül nehéz dolog másnak, vagy furcsának lenni. A kisfiúnak – ahogy azt édesanyja mondja – születése óta tünde módjára elállnak a fülei, emiatt pedig újdonsült osztálytársai között az állandó zrikálás és csúfolódás céltáblája lett.

„Nem akartam, hogy tovább nevessenek rajtam” – mondja a kisfiú, akit szülei utóbb plasztikai sebészhez vittek, hogy megszabadítsák elálló füleitől. A műtétet dr. Steven Mobley végezte, aki az Inside Edition újságírójának elárulta, nem Gage volt az első kiskorú páciense.

Kép forrása: Inside Edition

„A gyerekek olykor nagyon kegyetlenek tudnak lenni egymással. Mindenféle gúnynevet ragasztanak egymásra, ami aztán adott esetben a középiskolába, sőt, még az egyetemre is elkíséri a viselőjét. A szülők épp azért fordulnak hozzám, hogy ezt megakadályozzák” – mondta.

A Berger szülők döntéséről persze az internet népének is megvan a véleménye: volt, aki dicsérte a szülőket a bátorságuk miatt, és persze voltak olyanok is, akik kritizálták őket.

„Ez rettenetes. Hát mit fog tanulni ez a gyerek? Ha valami problémája lesz az életben, nem rohanhat egyből plasztikai sebészhez” – írta egyikük a Facebookon.

És önöknek mi a véleménye? Írják meg kommentben!

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.