Élet-Stílus

Az édességeknek köszöni bombaalakját a 68 éves nagyi

Közel a hetvenhez is rendszeresen jár bikinis fotózásokra. Minden nap úszik és kosárlabdázik az unokáival.

A háromgyermekes perthi édesanya Carolyn Hartz a Daily Mail ausztrál kiadásának nyilatkozta nemrég, hogy mióta betöltötte a hatvanadik életévét, boldogabb és energikusabb, mint valaha. A bombaformában lévő ausztrál nő, aki nem mellesleg többszörös büszke nagymama is, nem mindennapi külsejének köszönhetően, folyamatosan kapja a megkereséseket.

„Szerintem az embereket nem csak az alakom nyűgözi le. Jó, nyilván az az első, amit megnéznek, de ennél is jobban megfogja őket a belőlem sugárzó életöröm és energia. Ezt amúgy többen szóvá is tették már”

– mondja a nő, majd hozzáteszi, élete 41 éves korában változott meg gyökeresen, mikor egy rutin orvosi vizsgálat után közölték vele, hogy ha nem változtat életmódján, cukorbeteg lehet.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

„Nem tehetek róla, imádom az édes dolgokat. Korábban valószínűleg cukorfüggő lehettem, csak nem tudtam róla” – vallja Carolyn, majd hozzáteszi, sokszor előfordult, hogy a napját tortával indította, vacsorára pedig egy egész zacskó csokis kekszet evett meg.

„Senki nem hiszi el nekem, hogy képes vagyok rá, de ha elengedem magam, még most is simán be tudnék falni egy egész tábla csokit. Együltő helyemben.”

Carolyn a diagnózist követően azonban megrettent. Mint mondja, rengeteg mindent szeretne még kipróbálni az életben, ezért döntött úgy, életmódot vált, hogy megőrizze az egészségét. „Egy teljes évig semmi cukrosat nem ettem. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kívántam az édességeket, de tudatosan nem engedtem a csábításnak.”

Egy év elteltével Carolyn orvosa engedélyezte az asszonynak, hogy moderált mennyiségben újra egyen édes dolgokat. „Nem akartam visszaszokni a cukorra, ezért keresni kezdtem az alternatívát. Miután a xilitben megtaláltam, elkezdtem kidolgozni a saját receptjeimet: olyan süteményeket készítek, amik amellett, hogy étvágygerjesztően néznek ki, finomak is.”

Az ausztrál lapnak Carolyn elmondta azt is, a süteményeinek köszönheti az alakját, épp ezért semmi pénzért nem mondana le róluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik