Élet-Stílus

Egy nappal a 60. házassági évfordulója után halt meg a házaspár

A megözvegyült férj nem tudott imádott felesége nélkül élni. Inkább követte őt.

Legalábbis ezt mondják a Georgiában élő McLaughlin-család tagjai, akik azért döntöttek úgy, hogy megosztják szeretteik keserédes történetét, hogy másokat inspirálhassanak. „Szerettük volna, ha tudják, hogy az igaz szerelem nagyon is létezik” – mondja Suzanne VonWaldner, Jimmy és Jojo McLaughlin legidősebb lánya, majd hozzátette:

„Nehezen fogadtuk el, hogy mindketten egyszerre mentek el, de tudjuk, hogy most már egy jobb helyen vannak. És, ami fő, együtt.”

Kép forrása: CBS
Kép forrása: CBS

Jimmy és Jojo 1955. szeptember 10-én kötötték össze az életüket. Mindketten 18 évesek voltak, középiskolások, de már pontosan tudták, hogy együtt szeretnék leélni az életüket. Az érettségi után ugyanarra az egyetemre mentek továbbtanulni, de mikor Jojo teherbe esett Suzanne-nal, hazatért Savannah-ba a szüleihez. „Apa minden hétvégén hazautazott, hogy együtt lehessenek” – mondja Suzanne, majd elárulja, szüleinek rajta kívül négy gyermeke született: a most 57 éves Jim, az 55 éves Joe, az 54 éves Kevin és az 52 éves Erin.

Gyermekeik elmondása szerint a házaspár egész életében elválaszthatatlan volt. „Ahol az egyikük volt, ott volt a másikuk is” – mondják, majd hozzáteszik, édesanyjuk állapota 2014-ben kezdett rohamosan romlani, azután hogy hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták.

Bár JoJo állapota folyamatosan romlott, a házaspár szeptember 10-én még megünnepelte 60. házassági évfordulóját. „Apa megölelte és megpuszilta anyát, majd felsóhajtott és azt mondta, fogalma sincs, mit fog kezdeni anya nélkül.” JoJo végül szeptember 11-én, nem sokkal éjfél után halt meg, férje pedig pár órával ezután, szívroham miatt.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik