Élet-Stílus

Szörnynek nevezte óvónője a balkezes kisfiút

A gyerek anyja hiába tett panaszt, az óvónőt nem büntette meg a vezetőség.

Össztűz alá vette az internet azt az oklahomai óvónőt, aki a napokban állítólag csúnyán szidalmazott, majd szörnynek nevezett egy négyéves kisfiút. Mindezt azért, mert a gyerek balkezes. Alisha Sands, a kisfiú édesanyja az amerikai KFOR hírcsatornának elmondta, az óvónő ezután erőszakkal vette rá gyermekét arra, hogy ne a bal, hanem a jobb kezét használja.

Alisha a riportereknek elárulta, az óvónő tettére csak otthonukban derült fény, miután feltűnt neki, hogy gyermeke, Zayde a megszokott bal keze helyett az ügyetlenebbik jobbat használja. „Azonnal levelet írtam az óvoda vezetőségének” – mondja az édesanya, majd hozzáteszi, panaszára választ azóta sem kapott és tudomása szerint a szóban forgó óvónő azóta is dolgozik.

Alisha azt mondja, megkereste az óvónőt is, hogy rákérdezzen, miért bántotta gyermekét balkezessége miatt. A válaszban állítólag csak egy linket kapott, mely a balkezességgel kapcsolatos babonákat gyűjtötte egybe. „Nem fogom annyiban hagyni a dolgot, erre mérget vehetnek” – mondta a nő, aki most azt fontolgatja, hivatalos panasszal él majd az óvónőt foglalkoztató intézmény ellen, fiát pedig másik csoportba íratja.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik