Élet-Stílus

Megható dolgot tettek a meggyilkolt rendőr kollégái lánya esküvőjén

A menyasszony úgy készült, hogy az apa-lánya táncra nem kerül sor. Aztán mégis megtáncoltatták.

Méghozzá meggyilkolt édesapja legközelebbi kollégái, akik nem csak megjelentek az esküvőn, de aktívan részt is vettek benne. A 22 éves menyasszony pedig, aki édesapja elvesztése miatt már a szervezéskor lemondott az apa-lánya táncról, sokáig nem találta a szavakat.

A Seattle-hez közeli Pierce városka seriffhelyettesét 2009 decemberében sebesítették meg halálosan, mikor kiszállt egy családon belüli erőszakhoz. A sebesülését követően Kent Mundell még egy hétig élt, de hiába tettek meg érte mindent az orvosok, végül belehalt sérüléseibe. „Elképesztő, hogy már hat éve nincs köztünk” – kezdi 22 éves lánya, Kristen a KOMO amerikai hírcsatorna riporterének.

Kép forrása: Angela Lyons Photography
Kép forrása: Angela Lyons Photography

A fiatal nő hozzátette, édesapja hiányát nem csak a mindennapokban, de az elmúlt hónapokban az esküvő szervezése közben is sokszor érezte. „Boldog vagyok, hogy végül a ceremóniát és a lagzit is sikerült úgy megszervezni, hogy legyen egy szabad hely apának fenntartva.”

Kristen az interjúban elmondta, tudta, hogy édesapja legközelebbi kollégái készülnek neki valamivel az esküvőjére, de azt álmában se gondolta volna, hogy egy különleges „apa-lánya” tánc lesz az. „Mikor az egyikük felkért, és táncolni kezdett velem, elakadt a szavam. Mikor néhány perc múlva odalépett egy másik kolléga és lekért, már sírtam” – mondja Kristen, aki a meghatottságtól nem is tudta végigtáncolni a dalt.

Kép forrása: Angela Lyons Photography
Kép forrása: Angela Lyons Photography

„Ez volt a legszebb esküvői meglepetés, amit csak kaphattam. Boldog vagyok, hogy édesapámnak ilyen jó barátai voltak. Biztos vagyok benne, hogy egész életemben számíthatok majd rájuk” – tette még hozzá.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik