Élet-Stílus

Golyóálló mellényt vetetett a rendőrkutyáknak egy kilencéves

A minnesotai kisfiú idén nem kért ajándékot szülinapjára. Pénzt kért. Hogy segíthessen négylábú kedvenceinek.

Ahelyett, hogy kikönyörgött volna egy sokadik, drága játékot, vagy megvetetett volna egy teljesen felesleges kütyüt a szülinapja alkalmából, a kilencéves Ethan Flint meglepő kéréssel állt szülei a nagy nap előtt. Azt szerette volna, ha szülei kivételesen nem ajándékot vesznek neki, hanem pénzt adnak.

„Még azt is megindokolta, mire kell neki a pénz” – mesélte a minnesotai kisfiú édesanyja az ABC hírcsatorna által működtetett KSTP-TV-nek. „Ethan nagy rajongója a rendőröknek, különösen a rendőrkutyáknak, ezért döntött úgy, hogy segít kedvenceinek, és golyóálló mellényt vásárol nekik, hogy nagyobb biztonságban legyenek.”

„Szerettünk volna örömöt szerezni neki, ezért belementünk, hogy vele együtt dolgozunk az ügyért, amiben annyira hisz” – tette hozzá Jennifer Flint. A szülők gyűjtést kezdeményeztek kisfiuk szülinapja és a jó cél érdekében, és végül több mint 1200 dollárt sikerült összegyűjteniük. Ebből a St. Paul-i rendőrség két golyóálló mellényt vehet majd a szolgálatban lévő rendőrkutyáknak.

„Ennek a kisfiúnak aranyból van a szíve” – kommentálta az adományt a rendőrkapitányság szóvivője, Steve Linders, majd hozzátette, még sosem kaptak ilyen nagylelkű ajándékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik