Élet-Stílus

Hajvasalóval égette össze hűtlen barátja péniszét

És, ami még ennél is megdöbbentőbb: a barát engedélyt adott a műveletre.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott a napokban az a 22 éves ausztrál nő, aki néhány hónappal ezelőtt egy hajvasalóval égette meg barátja péniszét. Bronwyn Joy Parker beismerte tettét, mégis enyhe büntetést kapott, mert – ahogy az a nyomozás során kiderült – barátja engedélyt adott neki az égetésre. A férfi így akart vezekelni azért, mert nem sokkal korábban megcsalta a nőt.

„Azt gondoltam a fájdalom legfeljebb olyan lesz, mint egy napégésnél” – idézte a pórul járt férfit az NT News ausztrál hírcsatorna. De nem csak a férfi, barátnője, Bronwyn se gondolta, hogy komoly sérüléseket okoz majd párjának. Legalábbis ezt vallotta a bíróság előtt.

A férfit végül napokkal később, szűnni nem akaró fájdalom és súlyos égési sérülések miatt kellett kórházba vinni. Azt mondta, azért csak ilyen későn, mert szégyellt volna az orvosok elé állni. Az ügyben eljáró bíró az ítélethirdetéskor elmondta, az égetés nyomait Bronwyn párja egész életében magán hordja majd. Paul Muscat hozzátette, nem kizárt, hogy a férfi sérülései miatt egész életében merevedési zavaroktól szenved majd.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik