Élet-Stílus

Otthagyta menyasszonyát, hogy életet mentsen

Az örömapa épp köszönteni készült a fiatal párt, mikor az egyik vendég fuldokolni kezdett.

A Los Angeles-i tűzoltóparancsnok, Cody Campbell sok mindenre számított az esküvője napján, talán csak arra nem, hogy életet kell majd menteni. Csakhogy a lagzin az egyik idősebb vendég rosszul lett, és szükség volt Cody szakértelmére. Mikor kiderült, hogy baj van, az ifjú férj csapot-papot, és még újsütetű feleségét is hátra hagyta, hogy a pórul járt vendég segítségére siessen.

„Épp édesapám köszöntője következett, mikor meghallottam a vendégeink segélykiáltásait. Nem gondolkodtam, hanem felpattantam és már mentem is a hang irányába” – idézte fel a történteket Cody a Los Angeles-i KABC-TV-nek, majd hozzátette, vendégüknek egy falat akadt a torkán. A tűzoltó végül a Heimlich-féle műfogással segített az idős asszonyon.

„Cody reakciója annyira gyors és profi volt, hogy utána többen is odajöttek hozzám azzal, hogy ugye csak megrendeztük az egészet” – ezt már az ifjú feleség, Kelly Campbell mesélte, miután elárulta, rendkívül büszke férjére, hogy életmentéssel tette különlegessé az esküvőjüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik