Élet-Stílus

Észre sem vette az apa, hogy áthajtott a 15 hónapos kisfián

Az apa a balesetet követően a Facebookon kérte a szemtanúk jelentkezését.

“Igen, én voltam…Egyszerűen nem láttam őt. Nem éreztem, hogy valamin áthajtottam. A két lányom is ott ült az autóban, de ők se láttak, vagy éreztek semmit. El tudjátok képzelni, hogy érzem magam most, hogy kiderült, áthajtottam a saját gyermekemen. Ettől a bűntudattól soha nem fogok tudni megszabadulni”

– írta Facebook-oldalára a megtört brit apa azután, hogy minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, ő volt az, aki autójával áthajtott 15 hónapos kisfián. Jamie Ellison néhány órával korábban még ugyanitt, a Facebookon kérte kétségbeesetten a lehetséges szemtanúk segítségét: akkor még úgy hitte, kisfia sérüléseit egy ismeretlen gázoló okozta.

A sérült gyermekhez egy járókelő hívta a mentőket, miután a gyermek mozdulatlan testét felfedezte a járdán. A 15 hónapos fiúcskát, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Az állapota stabil, jelenleg is lábadozik. A történteket a gloucestershire-i rendőrkapitányság szemtanúk segítségével rekonstruálta: így derült ki, hogy a kisfiú sérüléseit az apa okozta, mikor autójával nekitolatott a gyermeknek, majd miután áthajtott rajta, elhajtott.

Mivel az esetet a nyomozók balesetnek minősítették, nem indítottak eljárást az apa ellen. Jamie Ellison később a Facebookon közzétett mégegy bejegyzést, melyben elmondta, kisfia állapota folyamatosan javul:

“Köszönjük mindenkinek az érdeklődést, a kisember remekül van…ma már az ölemben ült és be nem állt a szája. Köszönöm nektek, hogy nem ítéltek el a történtek miatt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik