Élet-Stílus

Sokkoló meglepetés ért egy nőt, amikor a pasijáról kiderült, hogy nő

„A chesteri műpéniszper.” Ezt a frappáns nevet adta a brit sajtó a Chester város egyik bíróságán zajló tárgyalásnak, amit ötrendbeli szexuális támadás vádjával indítottak egy 25 éves nő ellen, aki a vád szerint férfinak adta ki magát, és egy műpénisz segítségével többször is szexelt a sajtóban meg nem nevezett áldozattal.

Az áldozat a bíróság előtt elmondta: 2011-ben a Facebookon ismerkedett meg egy félig filippínó, félig latinó férfival, Kye Fortune-nal, akivel egyre mélyebb kapcsolatba került, és egy idő után már telefonon is rendszeresen beszélgettek. Amikor először akarta, hogy személyesen is találkozzanak, a „férfi” – akire akkor már úgy tekintett, mint a pasijára – közölte, hogy nem lehet, mert autóbalesete volt, ami után az orvosok kiderítették, hogy agydaganata van, és kezelésre van szüksége.

Végül csak 2013 februárjában tudtak először találkozni, egy hotelszobában. A sértett elmondása szerint Kye azt kérte tőle, hogy vegyen fel egy alvómaszkot és még egy sállal is takarja el a szemét, mert nem akarja, hogy meglássa a testét borító sérüléseket, amiket nagyon szégyell. Ekkor szeretkeztek először.

Ezt az alkalmat még több követte az elkövetkező hónapokban. Az áldozat azonban júniusban már szakítani akart a férfival, aki egy utolsó találkát kért tőle. Ezt volt az az alkalom, amikor a sértett végül leleplezte barátját. A nő a bíróság előtt elmondta: valami gyanús lett neki, és amikor levette a sálat és a maszkot, meglátta a vádlottat, aki egy gyapjas sapkát, fürdőruhát valamint egy felcsatolható műpéniszt viselt. Ekkor tudta meg azt is, hogy Kye igazából egyik barátnője, Gayle Newland volt.

A még zajló perről szóló beszámolók szerint Newland tagadja, hogy a sértett nem tudott arról, hogy ő igazából nő, és állítja: Kye közös fantáziajátékuk volt, és a játékban az áldozat is benne volt. A tárgyalás folytatódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik