Élet-Stílus

Egész családjával elhitette, hogy hármas ikreket vár, pedig nem is volt terhes

A 16 éves amerikai lánynak több mint 9 hónapon át sikerült mindenkit átvernie, egy weboldal segítségével. Végül a Facebookon bukott le.

Egy michigani kamaszlánynak sikerült elhitetnie 16 éves barátjával, a fiú családjával valamint ismerőseikkel, hogy hármas ikreket vár, miközben az egészet csak megjátszotta – jelentette a Fox2Detroit. A 16 éves lány a beszámoló szerint a FakeABaby.com weboldal segítségével tudta végrehajtania az átverést, ahonnan hamis ultrahangképeket tudott szerezni a magzatokról, valamint hamis kismamapocakot, hogy minél hihetőbben tudja eljátszani terhességét.

Miután mindenki elfogadta, hogy a lány három kisgyereknek fog életet adni, 16 éves barátja elkezdett felkészülni arra, hogy élete teljesen meg fog változni. „Izgatott, de egyben rémült is voltam” – mondta el a Jordan a Fox2-nek. A fiú hozzátette: „Elkezdtem munkahelyek után nézni. Kész álltam minden időmet nekik szánni.”

A hamis kismama közben minden támogatást szívesen fogadott, amit még ismeretlenektől is megkapott. Bulit rendeztek számára, ahol olyan sok ajándékot kapott, hogy nem volt idő az összes felbontására, egy helyi templomban adománygyűjtést szerveztek neki és egy hármas ikres anyukáknak szóló Facebook-oldalon keresztül is kapott pénzt. Összesen több ezer dollárnyi értékben.

 

Végül pont ez a Facebook-oldal volt az, ahol egy ohiói nőnek gyanúsak lettek az ikrekről készült ultrahangkép, aminek eredetijét végül a FakeABaby oldalán találta meg. A lánynak azonban egészen a terhesség végéig sikerült átvernie barátját és családját, akik ugyan olykor gyanúsnak találtak pár dolgot, de amikor rákérdeztek, a lánynak mindig volt egy olyan válasza, amivel eloszlatta gyanújukat.

Utolsó hazugságát egy nappal a császármetszéssel tervezett szülés előtt egy nappal tette meg, amikor közölte, hogy elvetélt. Jordan egyik nagynénje ekkor értesítette a rendőrséget, és a lány a hozzá kivonuló rendőröknek végül beismerte, hogy az egész terhességet csak megjátszotta. A Fox2-nek sikerült beszélnie a lány bátyjával, aki elmondta: neki azt mondta húga, hogy a terhesség hatodik hetében elvetélt, de ezt nem merte elmondani, és inkább eljátszotta, hogy terhes maradt. De hozzátette: az igazat csak a lány tudja. 

Ugyanakkor most már azt sem nagyon hiszik el neki, hogy egyáltalán valamikor is terhes lehetett, és felmerült az is, hogy szülei vajon tudtak-e arról, hogy 16 éves lányuk valójában nem is vár gyerekeket, vagy őket is átverte. A rendőrség mindenesetre nyomozást indított az esettel kapcsolatban, ami büntetőjogi kérdéseket is felvet az elfogadott adományok miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik