Élet-Stílus

Az óceánban, a delfinek társaságában szülné meg első gyermekét egy nő

Hiába figyelmeztették az orvosok többször is, hogy az életével játszik, az asszony ragaszkodik a delfines szüléshez.

“Mikor elárultuk az orvosunknak, hogy az óceánban szeretném világra hozni első szülött gyermekemet, szóhoz se jutott a döbbenettől” – mondta Dorina Rosin a Channel 4 brit csatorna riporterének, Katie Pipernek. A fiatal hawaii kismama a riporternek elárulta, az orvosa ezt követően mindent megtett, hogy lebeszélje őt a tervéről: “Azt mondta magam és születendő gyermekem is életveszélynek teszem ki a nyílt vízben. Különösen akkor, ha kitartok az elhatározásom mellett és egy delfint is a közelünkbe engedek.”


Kép forrása: mirror.co.uk

Ám Dorinát nem győzték meg az orvos szavai. Mint mondja, kevés annál természetesebb dolgot tud elképzelni, mint hogy valaki a nyílt vízen adjon életet gyermekének. “Az, hogy a víz elviselhetőbbé teszi a szülési fájdalmakat, csak egy része a dolognak. Szerettük volna, ha a gyermekük már közvetlenül azután kommunikálhat az óceán élőlényeivel, hogy világra jött” – tette hozzá Dorina.

És bár a szomszédok és a környékbeliek őrültségnek tartják a házaspár tervét, épp az újságíró volt az, aki megvédte őket a nyilvánosság előtt. “Szemmel láthatóan nagyon szoros a kapcsolat Dorina és a társaságnak választott delfin között. Már-már bensőséges, épp ezért úgy gondolom, komoly baj nem lehet a dologból. A legfőbb szempont minden szülésnél az, hogy a kismama el tudjon lazulni, hogy biztonságban érezze magát. Ha Dorinának ehhez az óceánhoz van szüksége, szíve-joga, hogy ott hozza világra gyermekét” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik