Élet-Stílus

Túlságosan sovány? Visszavágott a gyűlölködő kommentekre a modell

„Sovány vagyok. És? Ettől még igazi nő vagyok" – írta.

„Ráférne egy hamburger.” „Egyszerűen gusztustalan.” „Anorexiás.” Íme, néhány azok közül a finoman szólva sem kedves kommentek közül, melyeket egy 26 éves ausztrál nő, bizonyos Genevieve Barker kapott egy, az Instagramra posztolt képe alá.

Genevieve évek óta modellként dolgozik, főleg divatfotózásokat és a bemutatókat vállal. Most egy olyan sorozat miatt került össztűz alá, amit egy fotós ismerőse készített róla a tengerparton és osztott meg az Instagramján.


Képek forrása: Instagram 

„Álmomban se gondoltam volna, hogy egyetlen kép ilyen kommentcunamít indít majd el” – nyilatkozta a Daily Mail ausztrál kiadásának a modell, majd hozzátette, a kommentelők egy része az egészségéért aggódott, de sokan voltak azok is, akik egyértelműen azért jöttek, hogy az alakján köszörüljék a nyelvüket.

Genevieve a lapnak elárulta, mikor a hozzászólásokat böngészte, automatikusan azok a cikkek jutottak eszébe, melyek az úgynevezett „fatshaming” jelenségével, vagyis a túlsúlyos emberek megszégyenítésével kapcsolatban íródnak. „Velem éppen ez csinálták, csak nem a pluszkilók, hanem a soványságom miatt” – mondja a fiatal nő, aki visszavágott az őt kritizálóknak.

 

Posztjában azt írta, függetlenül attól, mások mit gondolnak róla, ő jól érzi magát a bőrében, és igazi nőnek tartja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik