Élet-Stílus

Megrázó képeket tett közzé megvert barátnőjéről egy fotós

„Ez nem smink, ez Brooke, az én gyönyörű barátnőm, modell, anya, és minden szempontból lenyűgöző nő.”

Megrendítő erejű fotókat készített barátnőjéről, Brooke Beatonről egy Dél-Dakotában élő fotós, Tiffany Thoelke. Közvetlenül az után fotózta le 27 éves modelljét, hogy a lányt megverte a barátja.

„Felhívott, és a beszélgetés közben egyszer csak azt mondta, csinálnunk kellene egy sorozatot, hogy felhívjuk a figyelmet a párkapcsolaton belüli erőszakra. Mondtam, hogy persze, megcsináljuk majd valamelyik hétvégén (mert egy sminkes sorozatra gondoltam), mire ő azt felelte, hogy úgy értette most azonnal. Mert azt szeretné, ha igazi képek készülnének. Ez nem smink, ez Brooke, az én gyönyörű barátnőm, modell, anya, és minden szempontból lenyűgöző nő. Valódi sérülésekkel” – írja le a Facebook oldalán a fotós.

 Fotó: Facebook / T. S. T. Photography

A mellékállásban modellkedő Brooke Beaton a brit Metronak elmondta, hogy a párja az autójukban támad rá, miután valamin bedühödött. Ököllel arcon ütötte, fojtogatta, és birkózószerű mozdulatokkal próbálta a nőt távol tartani a telefonjától. A nő azt mondta, a végig az életéért aggódott. Elmondta, hogy a támadójával már évek óta barátok voltak, de csak néhány hónapja vannak intim kapcsolatban. Bár a nő feljelentést tett a rendőrségen, azt mondta nem szeretné nyilvánosságra hozni a férfi nevét.

 Fotó: Facebook / T. S. T. Photography

Brooke Beaton és Tiffany Thoelke #SilenceHidesVilolence (a némaság elrejti az erőszakot) címmel kampányt indítottak. Azt írják, pontosan tudják, hogy mekkora bátorságra van szüksége egy erőszak áldozatává vált nőnek ahhoz, hogy a nyilvánosság elé lépjen. Szerintük azonban mindegyiküknek ezt kellene tenniük, hiszen a becslések szerint a nők ellen irányuló erőszakos bűncselekmények nagyjából 80 százalékára soha sem derül fény, az áldozatok rettegése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik