Élet-Stílus

Mit érez egy apa, ha a kisfia játékbabát akar?

Le kellene beszélnie róla és vennie inkább puskát? Talán mégsem.

„Mit gondolsz, mit érez egy apa, amikor ezt akarja?” – kérdezi, egy Kis hableány babát felmutatva a nézőitől Mikki Willis, augusztus 23-i Youtube videójában.

A férfi nem sokkal idősebb fia, Azai negyedik születésnapja után készítette a felvételt. A kisfiú két teljesen egyforma ajándékot kapott, a szülei pedig megengedték neki, hogy az egyik helyett a játékboltban azt válasszon, amit csak szeretne. Ő pedig egy Kis Hableány mellett döntött.

Az apának pedig annyi erre a reakciója, hogy boldogan üvölti fia után: „jeeeeeeee!” Mikki Willis azt mondja, nem érdekli, és soha nem is fogja, hogy mi tetszik a gyermekeinek, és mi nem, hogy mennyire lesznek hajlandók megfelelni a társadalmi elvárásoknak: ő ugyanúgy, feltétel nélkül szeretni fogja őket, amíg csak él.

Mikki Willis a videó leírásában azt is elárulja, hogy egyáltalán nem volt meglepve fia választásán, Azait eddig is legalább annyira érdekelték a hercegnők, mint a robotok. A videó alatt három nap alatt több mint 1,1 millió megtekintést regisztrált a Youtube.

(Forrás: Upworthy)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik