Élet-Stílus

Négy hónappal az esküvője után meghalt a 26 éves férj

Sári Veronika
Sári Veronika

újságíró. 2015. 08. 23. 18:11

Solomont végül azon a napon temették el, mikor az esküvője lett volna.

Amikor 2014 áprilisában megkérte barátnője, Jennifer Carter kezét, Solomon Chau még nem is sejtette, hogy tündérmesébe illő házasságuk mindössze négy hónapig tart majd. A lánykérés után a szerelmesek, akik akkor már hat éve alkottak egy párt, hosszú jegyességet terveztek: csak 2015 augusztusában terveztek összeházasodni, hogy a lehető legtöbb időt hagyják maguknak a szervezésre.

Csakhogy a sors és Solomon betegsége keresztülhúzta a számításaikat. A 26 éves vőlegény először 2014-ben lett rosszul. Elviselhetetlen hasfájással szállították kórházba, ahol néhány vizsgálat után kiderült, rosszindulatú májdaganata van. Még ebben a hónapban megműtötték, és az orvosok sokáig bíztak benne, hogy a sikeres beavatkozás után Solomon teljesen meggyógyul. Csakhogy néhány hónap múlva a fájdalom visszatért: Solomont márciusban újra kórházba kellett szállítani.

esküvő (Array)
Kép forrása: Red Earth Photography

Újabb vizsgálatok következtek, melyek kimutatták, a vőlegény eredeti betegsége visszatért és terjedni kezdett a test többi részébe is. Az orvosok semmi jóval nem kecsegtették a fiatal párt, sőt, közölték velük, hogy ha nem áll be javulás, Solomon nem éri meg az esküvője időpontját.

Jennifer és vőlegénye a hírek hallatán előbbre hozta az esküvő időpontját, és végül 2015 áprilisában házasodtak össze. Az álomszép ceremóniáról készült megható képek bejárták az egész világot. Még egy megható videó is készült, aminek sikerült megörökíteni azt a bensőséges kapcsolatot, ami a fiatalokat összefűzte.

Solomon az esküvőt követően rácáfolt az orvosaira és még hónapokig küzdött. Szervezete múlt héten adta fel a harcot a betegséggel szemben. Felesége és családja végül azon a napon helyezte örök nyugalomra, amikor eredetileg az esküvőjét ünnepelték volna. Jennifer a temetést követően megható üzenetet posztolt férjének a Facebookon, melyben leírta, az érzései iránta sosem múlnak majd el.

“Ha a sors igazságosabb lett volna, akkor Te és én együtt tölthettük volna a következő hatvan évet. Ennek ellenére elmondhatatlanul hálás vagyok azért a 8 évért, amit melletted tölthettem. Te vagy minden, amit csak kívánhattam magamnak, és örökre a szívembe zártalak” – írta.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Cegléd, 2011. augusztus 14.
A ceglédi Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet.
MTI Fotó: H. Szabó Sándor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.