Élet-Stílus

Viagrát injekciózott a péniszébe – rossz vége lett

A 31 éves férfi szerette volna extrém sokáig bírni az ágyban. Kis híján a férfiasságával fizetett érte.

És, bár a legtöbben egy ilyen kaland után visszavesznek egy kicsit a tempóból, a 31 éves Lothario, akinek vezetéknevét a saját kérésre nem hozták nyilvánosságra, elárulta, hamarosan újra megpróbálkozik a módszerrel. Lothario minderről a Reddit elnevezésű közösségi oldalon vallott egyébként, ahol hosszan írt arról is, hogyan végződött az első alkalom, mikor potencianövelővel injekciózta be a péniszét.

Hogy röviden összefoglaljuk: nem túl jól. Mert bár a szertől Lothariónak órákig tartó erekciója lett, végül mégis egy brit klinika sürgősségi osztályán kötött ki, ahol csak az ügyeletes orvos lélekjelenlétének köszönhette, hogy férfiassága végül nem robbant föl a hatalmas mennyiségű vértől. Ez utóbbit egy pillangótű segítségével távolították el a férfi nemi szervéből.

A férfi egyébként bevallotta, azután próbálta ki az interneten olvasott praktikát, hogy 27 éves feleségével először swingereztek. Mint írta, mindkettőjüknek nagyon bejött a dolog. Csakhogy Lothario elmondása szerint nem bírta olyan sokáig, mint szerette volna, ezért a neten keresett megoldást a problémájára: itt talált a folyékony potencianövelő szerre, a TriMixre, aminek hatóanyaga egy az egyben megegyeznek a Viagráéval.

Lothario azt mondja, a befecskendezés után sokáig nem volt gond, ám órákkal később, mikor az erekciója még mindig nem szűnt, aggódni kezdett. Mint írja mindent megpróbált: hideg vizes ruhával borogatta a testrészt, majd keményen edzeni kezdett, de semmi nem használt. Három óra elteltével jelentkezett a kórházban.

Azt mondja, bár megijedt, hogy elveszítheti péniszét, már a kórházban elhatározta, hogy ha meggyógyul újabb próbát tesz majd: ezúttal egyharmad annyi szerrel, mint az első alkalommal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik