Élet-Stílus

Kétségbeesetten könyörög a műtétért a hat kilós herével élő férfi

tyrone(650x433).jpg (Array)
tyrone(650x433).jpg (Array)

Azt mondja, szüksége van a beavatkozásra, hogy újra az a boldog és kiegyensúlyozott ember lehessen, aki volt.

Tyrone Bowd mindössze 23 éves volt, mikor az orvosai két évvel ezelőtt kisebb fokú hereduzzanattal diagnosztizálták. „Mivel a betegség nem okozott neki tüneteket, úgy döntöttünk, a műtéttel várunk még egy kicsit” – idézi a Mirror című brit lap a fiú édesanyját, Tanyát, aki elárulta azt is, fia műtétjét leginkább azért kellett elhalasztaniuk, mert a családnak nem volt elég pénze, hogy kifizesse a beavatkozást.

Csakhogy az elmúlt egy évben szinte minden megváltozott: Tyrone tünetei folyamatosan rosszabbodtak. A fiatalember heréje fájdalmasan megduzzadt: az utóbbi 12 hónapban az eredeti méretének háromszorosa lett. „A napjait állandó fájdalomban tölti. De nem csak ez a baj” – mondja az édesanya, aki végül elmondta, az időközben hat kilósra duzzadt herék miatt fia lassan nem tud majd járni, és már az olyan mindennapi tevékenységekhez is segítségre van szüksége, mint a cipőkötés, vagy a vécéhasználat.


Kép forrása: news.com.au 

Az autisztikus spektrumzavarban szenvedő Tyrone úgy döntött, eljött az ideje, hogy végre megoperáltassa magát. Mivel családjának most sincs pénze beavatkozásra, egy Facebookra töltött videóban a netezőkhöz fordult. Azt reméli, hogy a jószívű ismeretlen megsajnálják, és visszaadják neki az életét. „Szeretnék eljutni az Egyesült Államokba, hogy meggyógyítsanak. Szeretnék újra a világ legboldogabb sráca lenni, hogy az anyukám utána azt mondhassa: visszakaptam őt” – mondta.

Bowd operációját egy kaliforniai sebész, dr. Joel Geldman ingyen vállalja, így a családnak már csak az utazáshoz és a szálláshoz szükséges pénzt kell előteremtenie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik