Élet-Stílus

8 nappal az esküvője után meghalt egy bokatörés miatt

bokatores(650x433).jpg (Array)
bokatores(650x433).jpg (Array)

A halálosnak bizonyuló sérülést az újdonsült férj nem sokkal korábban, épp a legénybúcsúján szerezte.

„Képtelenek vagyunk felfogni azt, ami történt. Egyik percben még együtt ünnepeljük Ben életének legboldogabb napját, aztán minden előzmény nélkül, váratlanul elveszítjük őt. Egészen szürreális” – idézi a brit Mirror Ben Aucott legjobb barátját és esküvői tanúját, Andy Moore-t.

A megtört férfi a lapnak elárulta, legjobb barátja ráadásul a legénybúcsúján szerezte azt a sérülést, ami az orvosok szerint néhány nappal később végül a halálát okozta. „A nagy ünneplés hevében Ben elesett, és annyira szerencsétlenül ért földet, hogy eltörte a bokáját. Épp emiatt az esküvőjét bottal, és tolószékben ülve csinálta végig” – emlékszik vissza Andy, aki elmondta, alig egy héttel később Ben feleségétől kapta a hírt, hogy legjobb barátja rosszul lett.


Kép forrása: mirror.co.uk 

„Sam azt mondta az egyik percben még beszélgettek, a másikban pedig Ben már eszméletlenül feküdt a padlón.” A 40 éves férjet kórházba szállították ugyan, de az életét sajnos már nem tudták megmenteni. Az orvosok azt gyanítják, hogy halálát egy, a bokatörésből származó vérrög okozta, ami a lábból a szívbe utazva szívelégtelenséget okozott.”

„Sam összetört, de szerencsére vele van az egész család és a barátok is, akik átsegítik majd ezen a rettenetes időszakon” – zárta Andy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik