Élet-Stílus

Meglett a Görögországban elveszett jegygyűrű gazdája

gyuru(650x433).jpg (Array)
gyuru(650x433).jpg (Array)

Az újdonsült férj hét évvel ezelőtt, a nászúton hagyta el az ékszert.

Alig négy nappal azután, hogy egy brit férfi, bizonyos Mick Fraser keresni kezdte annak a jegygyűrűnek a gazdáját, amit búvárkodás közben talált, meglett a tulajdonos. A képek közzététele után nem sokkal ugyanis jelentkezett nála az a magyar házaspár, akik hét éve, a nászútjuk alatt vesztették el a „szeretlek” feliratú ékszert.

Ahogy arról két napja, a Hír24 elsőként beszámolt, Fraser akkor bukkant a karikagyűrűre, amikor a görögországi Lindosznál búvárkodott, nem messze a Dolphins étteremtől. Ám ahelyett, hogy pénzzé tette volna a kincset, az internet segítségét kérte, hogy megtalálhassa a tulajdonost. „Én inkább megkeresem azt, akihez a gyűrű tartozik. Képzeld el, hogy éreznéd magad, ha néhány nappal az esküvőd után elvesztenéd a gyűrűdet” – írta.

Az eredeti poszt óta még csak 3 nap telt el, mikor Mick már azt a jóhírt közölte barátaival és ismerőseivel, hogy sikerült megtalálnia a gyűrűt, sőt kommentben még egy képet is megosztott, amit az eredeti tulajdonosoktól kapott a két ékszerről.


Kép forrása: Facebook

Az Indexnek ma délelőtt sikerült utolérnie a gyűrű tulajdonosát is. Zoltán a lapnak elmondta, 2008 augusztusában volt az esküvőjük, ezt követően szeptemberben Rodoszra mentek nászútra. A gyűrű egyik nap, fürdés közben esett le az ujjáról, mivel kicsit nagy volt rá. És bár egy darabig keresték, a víz alatt a homokban nem találták.

Amikor a napokban meglátták a Facebook-posztot a gyűrűről, nem hitték el. Zoltán azt is elárulta, eddig szükséges rossznak tartotta a közösségi oldalt, de most már látja, mekkora ereje van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik