Élet-Stílus

Megható történet: teljesült a halálos beteg bernáthegyi utolsó kívánsága

Sophia valósággal rajong a hóért, ezért gazdája elintézte, hogy élete utolsó napján, még egyszer játszhasson benne. Mindezt a nyár közepén.

„Körülbelül két hónapja tudtuk meg, hogy Sophiának előrehaladott csontrákja van” – idézi a Mashable című portál a bernáthegyi gazdáját. Alyson Page hozzátette, az állatorvos felkészítette őket, hogy kedvencüknek már nincs sok ideje, ezért gondolkodni kezdett azon, hogyan tehetné különlegessé Sophia utolsó napját.

„Sophia világ életében imádta a havat, így az, hogy valami ilyesmivel lepem meg, már az első pillanatban biztos volt” – mondja a lány, aki szerette volna, ha kedvence érzi, milyen különleges helyet tölt be gazdája szívében. „Néhány nap keresgélés után ráakadtam egy manchesteri, fedett sípályára, és mivel tetszett a hely, megkérdeztem őket, bevihetném-e a kutyámat az utolsó napján.”

Alyson szerencsére pozitív választ kapott, épp egy nappal azelőtt, hogy altatni vitte volna kedvencét. „Az utóbbi két hétben Sophiát látszólag már semmi sem érdekelte, ezért volt különösen megható, ahogy a hóba érve játszani kezdett.”

„Boldog vagyok, hogy Sophie utolsó napja tökéletesre sikerült. Felesleges – és nem is tudom – szavakba önteni, mennyire fog hiányozni” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik