Élet-Stílus

Ikertestvére gyermekét szülte meg egy amerikai nő

ikrek(650x433).jpg (Array)
ikrek(650x433).jpg (Array)

Egy percig sem gondolkodott, mikor kiderült, testvérének nem lehet több gyereke.

Mikor Allison Ardolino Dinkelacker megtudta, hogy harmadik stádiumú mellrákja van, épp várandós volt. A terhesség harmincadik hetében járt, és nagyon összetört, mikor az orvosok közölték vele, csak úgy menthetik meg az életét, ha születendő kisfiát idő előtt a világra segítik. A fiatal nő azt mondja, élete egyik legnehezebb döntését hozta, mikor igent mondott a császármetszésre.

Azóta hat év telt el. Allison és kisfia, Dylan is egészséges, nem csoda, hogy a Dinkelacker házaspár úgy döntött, itt az ideje, hogy bővítsék családjukat. Orvoshoz mentek, hogy kérjenek egy szakvéleményt a dologról, de egyáltalán nem azt hallották, amiben reménykedtek.


Kép forrása: Fox

„Az orvos közölte velem, hogy ha akarnék, se szülhetnék több gyereket. Egyrészt azért, mert a betegségemet legutóbbi alkalommal is a terhesség során felszabaduló hormonok váltották ki, másrészt mert nem tudnám kihordani a babát” – nyilatkozta Allison a patch.com című online lapnak.

A helyzetet végül Allison ikertestvére, Dawn mentette meg, aki vállalta, hogy kihordja ikertestvére gyermekét. A mesterséges megtermékenyítés és egy problémamentes terhesség után, Dawn – akinek egyébként született már két gyermeke – augusztus 5-én adott életet teljesen egészséges unokaöccsének, Hudson Williamnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik