Élet-Stílus

Jószívű idegenek újították fel az idős bácsi házát

Sári Veronika
Sári Veronika

újságíró. 2015. 08. 11. 16:16

Egy Facebook-felhívást követően száznál is többen gyűltek össze, hogy segítsenek.

Az oregoni Josh Cyganik azután döntött úgy, hogy felújítja a 75 éves Leonard Bullock házát, hogy véletlenül meghallotta, ahogy két helyi fiatal szó szerint „szarozza” az idős férfi otthonát. „Meg lett volna a lehetőségem, hogy visszaszóljak a fiúknak, de aztán inkább erőt vettem magamon és más módját kerestem annak, hogy visszavágjak” – magyarázta később Josh a Today című amerikai hírportálnak.

Well we all made it through the day! Every thing turned out awesome! I want to thank the people who donated everything…

Posted by Josh Cyganik on Saturday, July 18, 2015

A vasúti pályaellenőr, aki négy éve minden áldott nap elsétál Bullockék háza mellett és integetéssel üdvözli az idős tulajdonost, a hallottak után úgy döntött, saját kezűleg újítja fel a megviselt házikót. Tervéhez a Facebookon kért segítséget: elsősorban alapanyagokat kért, de nagy örömmel vette az önkéntes házfelújítók csatlakozását is.

A nagy napon végül Josh meglepetésére száznál is többen gyűltek össze, hogy segítsenek helyrehozni a házat. „95-ig számoltam, aztán elvesztettem a fonalat. Álmomban se gondoltam volna, hogy a kezdeményezésemnek ilyen nagy sikere lesz” – nyilatkozta Josh, majd hozzátette, azok, akik nem tudtak eljönni, nagylelkű pénzadománnyal, illetve étel- és italfelajánlásokkal járultak hozzá a munkálatokhoz.

ház (Array)
Képek forrása: Facebook / Josh Cyganik

A felújítás még aznap véget ért, és hatalmas sikerrel zárult. Josh – mint mondja – azóta is minden reggel beköszön az idős barátjának, akinek a felújítás óta a mosolya is szélesebb, mikor a ház előtti padon üldögél.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.