Élet-Stílus

A tangabugyi alkonya: a férfiak ötödét sem izgatja már

Sőt! Az elnyűtt boxeralsó sem. Nyugalom: a felmérés nem reprezentatív.

Talán az uborkaszezonnal magyarázható, vagy véletlen, de tény, hogy mostanában rendkívül érdekes felmérésekről érkeznek hírek. A minap beszámolhattunk egy – valóban tudományos – kutatásról, amely az új vizuális ingerek hatását vizsgálta a sperma minőségére; valamint egy kevésbé izgalmas vizsgálatról, amelynek révén kiderült, milyen nyelvi eszközökkel fejezik ki a nevetést az amerikaiak a Facebookon.

A legfrissebb kutatásban azt tárták fel a szakemberek, hogy milyen összefüggés van a vonzalom és az ágyban viselt ruházat között.

A felmérés eredményeiből többek között kiderül, hogy:

– a férfiak 86 százaléka szerint a nők által viselt alsónemű tulajdonságai (típusa, alakja) hatással vannak arra, hogy mennyire találják vonzónak a nőket (gondolták volna?),

– a nők 71 százaléka nyilatkozott úgy, hogy számukra fontos, hogy milyen alsó van a férfiakon,

– a tangabugyira – óriási meglepetésre! – csak a válaszadók 19 százaléka bukik.

– a férfiak elenyésző része tartja vonzónak a fűzőt és a baby dollt;

– az viszont bejön nekik, ha a nő által viselt szettet a következő darabok alkotják: összetartozó melltartó és bugyi, valamint harisnya.

– a férfiak és a nők is egyetértenek abban, hogy az elnyűtt boxeralsó nem túl izgató (erre is nagyobb összegben mertünk volna fogadni).

A tangabugyi-rajongók megnyugtatására szögezzük le, hogy a felmérést egy okostelefon-alkalmazást gyártó cég végezte, és több mint valószínű, hogy a minta nem reprezentatív.


Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik