Élet-Stílus

Minden idők legmenőbb esküvői tánca egy komplett kis showműsor

eskuvoi-tanc(960x640).jpg (Array)
eskuvoi-tanc(960x640).jpg (Array)

Az unalmas lassúzást az első pillanatban dobta az ifjú pár.

Régi hagyomány, hogy a lagzikban a frissen házasodott páré az első tán. Ketten vannak a parketten, s miközben minden alkoholtól csillogó szempár rájuk szegeződik, lassúznak egyet. Így ment ez nagyon sokáig, de a Youtube korában már egészen más a trend: meglepő, kreatív menősködés.

A közösségi portálokra szánt ifjú házas táncok általában úgy kezdődnek, mint a régiek, valamilyen émelyítően romantikus számra, ám hamarosan, minta ugrana a lemez, vagy begyűrné a szalagot a magnó, félbeszakad a dal, és valami sokkal pörgősebb veszi át a helyét, és a félálomból ébredező násznép egy hangosabb visításaival kísérve, az ifjú pár belekezd egy sokkal vadabb koreográfiába.

Egy brit pár azonban még ehhez képest is rátett egy lapáttal: alaposan feladva a leckét a közeljövő netfüggő párjainak. Ők valóságos showműsort kanyarítottak az első táncból. A Leicestershireben élő David és Hollie Smith egy spanyol üdülőhelyen keltek egybe. Műsorukat a vőlegény egyik barátjának segítségével állították össze, aki valódi táncos – írja a Leicester Mercury.

Olvasói sztorik