Élet-Stílus

A férjétől tudta meg a kétgyerekes anyuka, hogy újra terhes

Miután kétszer is a feleségétől tudta meg, hogy gyermekük lesz, a texasi apuka úgy döntött, most változtat a dolgok menetén.

A 29 éves boldog apuka, Sam Rader azután kezdett gyanakodni arra, hogy felesége, Nia talán újra várandós, hogy a nő közölte vele, kéthete késik a menstruációja. Mivel az előző két gyermeküknél Nia már jóval előtte tudta a jó hírt, Sam elhatározta, hogy történjen bármi, harmadszorra ő lesz az, aki feleségét meglepi a várandósság hírével.

Samnek ehhez csupán némi vizeletre és egy terhességi tesztre volt szüksége. Utóbbit könnyen beszerezte a gyógyszertárból, és az előbbihez sem volt nehéz hozzájutnia, lévén, hogy Nia – ha éjszaka pisilni megy – nem húzza le maga után a vécét. „Nem szeretné, ha a gyerekeink felébrednének a zubogás hangjára” – magyarázza videójában Sam, majd hozzáteszi, nagyon izgul, hogy a teszt a várt eredményt mutassa.

A férj ezt követően egy pipettával mintát vesz felesége vizeletéből, a mintát a tesztre csöppenti és visszafojtott izgalommal vár. Mikor néhány perces várakozás után kiderül, Nia tényleg terhes, Samnek nem marad más dolga, mint meglepni feleségét. Aki persze először nem is veszi komolyan a hírt. Azt hiszi férje egy átverés kedvéért a neten vásárolta a pozitív tesztet – igen, már ilyet is lehet – aztán nagy sokára leesik neki a tantusz.

Nézze meg a pár boldogságát az alábbi felvételen:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik