Élet-Stílus

Hallássegítő eszközt tetováltatott a fejére az év apukája

Hallássérült kislányát támogatja a menő tetkóval.

Egy új-zélandi apukát és a lányát ábrázoló fotó letarolja a közösségi oldalakat. Egy Alistair Campbell nevű fickó látható a képen, kislányával, a hallássérült Charlotte-tal.

A hatéves lány két esztendeje kapott egy cochleáris implantátumot az egyik fülére, és most a másikra is. A hallásjavító eszközre azért volt szükség, mert bal fülére szinte teljesen siket, de a jobb fülével is nehezen hall – sajnos szülei nem lepődtek meg, amikor megtudták a rossz hírt, mert a családban több hallássérült is van (például a kislány testvére).

Na de térjünk vissza a fotóra: az együtt érző apuka megpróbálta valahogy támogatásáról biztosítani Charlotte-ot; és ezért úgy döntött: kopaszra borotváltatja a fejét, és felvarrat egy tetoválást, amin egy hasonló implantátum látható, mint amilyet lányának beültettek.

Alistair azt mondja, lehet, hogy hagyja megnőni a haját, viszont különleges alkalmakra (vagy ha kislánya lelki támogatásra szorul), bármikor újra le tudja borotválni.

Charlotte-nak nagyon tetszett a tetkó, nevetett rajta, amikor meglátta, megérintette, és azt mondta: szerinte nagyon menő.


A kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik