Élet-Stílus

Csodabugyi teszi zárójelbe mindazt, amit az alsónemű cseréjéről tudott

slick-chicks-bugyi-1(960x640).jpg (Array)
slick-chicks-bugyi-1(960x640).jpg (Array)

A fejlesztő szerint kisebb balesetek esetén áldás a találmánya, de azon túl is van benne fantázia.

Az oldalkapcsos bugyi, a megkötős bikinialsókra emlékeztet. Mi ebben a nagy ötlet? Képzelje el, hogy egy kis baleset érte a menstruációja közben, adódott némi vizelettartási probléma, vagy egyszerűen csak túl izzasztó a kánikula. Mindent megadna érte, hogy bugyit cserélhessen, de éppen nadrágban van, amit nem tud, vagy csak nem akar levenni. Na, ezt a problémát orvosolja a Slick Chicks oldalkapcsos bugyi.

 

Az alsónemű mindkét oldalán a melltartókról ismert fémkapcsok sorakoznak, és segítenek abban, hogy a nő bárhol, bármikor le, vagy felvehesse a bugyit anélkül, hogy le kellene vetkőznie.

„Annyira könnyen kezelhető, és diszkrét, hogy akár a metrón, az irodai, vagy akár egy éttermi asztalnál is észrevétlenül meg lehet szabadulni tőle” – mondta el a Mashable kérdésére Helya Mohammadian, dizájner. A tervezőnő szerint, a találmánya nem csak a pörgős életet élő nők számára áldás, de a várandós anyáknak, vagy a mozgásukban korlátozottaknak is sokat segíthet.

A Slick Chicks egyébként lélegző, nedvességelvezető, antimikrobális anyagból készült, és rengeteg mosást kibír. Három fazonban kapható, 26-28 dollárért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik