Élet-Stílus

Három szó mentette meg az öngyilkosságtól

A férfi épp le akart ugrani a hídról, amikor egy fiú megszólította. Azóta minden oké, és megmentőjéről nevezi el a gyerekét.

Jamie Harrington egyértelműen Írország hőse ezekben a napokban. A srác története augusztus 3-án került fel a Humans of Dublin Facebook-oldalra, amelynek követői azóta 33 ezer like-kal jelezték, hogy ez a sztori nagyon-nagyon rendben van.

A fiú üdítőt akart vásárolni magának, amikor meglátott egy 30-as éveiben járó férfit a hídnál, eléggé kétségbeesett ábrázattal.

„Megálltam és megkérdeztem, jól érzi-e magát; de már a tekintetéből láttam, hogy nem. Semmit nem válaszolt, de észrevettem a könnyeket a szemében” – olvasható a bejegyzésben. Jamie kérésére leültek a lépcsőre, majd 45 percig beszélgettek a fickó életéről.


A kép forrása: Facebook / Humans of Dublin

A férfi utána egyedül szeretett volna maradni, de Jamie nem mert elmozdulni mellőle, mondván, nem tudna nyugodtan aludni, ha ilyen állapotban magára hagyná. Így végül kihívta a mentőket és a srác nem vetette le magát a hídról.

Még akkor számot cseréltek, majd pedig három hónap múlva jött egy SMS a férfitól, amelyben megírta: rendbejött a kapcsolata a feleségével, és gyermeket várnak, a kicsi pedig a Jamie nevet kapja majd. A fickó azóta elmondta neki, hogy már épp ugrani készült, de visszatartotta az a három szó, ami akkor és ott elhangzott: „Jól érzi magát?”.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik