Élet-Stílus

Egy kiskanálnyi fahéjtól halt meg egy négyéves kisfiú

Az amerikai kisfiú megtört édesanyja azért állt nyilvánosság elé, hogy másokat is figyelmeztessen a fűszer veszélyeire.

„Csak néhány pillanatra hagytam magára a konyhában. Arra értem vissza, hogy a földön fekve rángatózik, mintha valami rohama lenne. Aztán összeesett” – idézte fel élete legszörnyűbb pillanatait könnyek között Brianna Radar a Lex18.com újságírójának. A Kentuckyban élő nő azt is elmondta, hiába hívott kisfiához azonnal segítséget, a helyszínre érkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.


Képek forrása: Facebook 

„Sose bocsátom meg magamnak, hogy egyedül hagytam őt” – mondta el az újságíróknak, majd hozzátette, csak később tudta meg, hogy négyéves fia, Matthew halálát fahéj okozta. „Túl sokat vett a fűszerből a szájába, emiatt fulladhatott meg.” A megtört édesanya azt is elmondja, ma sem tudja, hogyan jutott gyermeke a veszélyes fűszerhez. „Mindig odafigyeltem, hogy ne legyen elérhető közelségbe semmi, ami veszélyes lehet.”

 

Az anya a Lex18-nak elmondta, azért állt a nyilvánosság elé, hogy figyelmeztesse a többi szülőt a fahéj veszélyei. „Ami most velünk megtörtént, bárkivel megeshet. Egy pillanatnyi kihagyás az egész.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik