Élet-Stílus

A tökéletes szexalkalmazás: értékelje ön is pasiját az ágyban!

50 shades of gray (Array)
50 shades of gray (Array)

A Lulu nevű mobilos társkereső bizony kíméletlenül megjeleníti a férfiak szexuális teljesítményét pontosítva. És nincs botrány!

Itt a világvége? Beteljesedett az orwelli elidegenedés? Vagy egyszerűen csak feltaláták a tökéletes randialkalmazást? Az internet szerint inkább az utóbbi: a Lulu férfi felhasználói nem hogy nem szeppentek meg, amikor elkezdték őket pontozni a nők, inkább tanulni próbálnak az értékelésekből, a csődörök pedig büszkén mutogatják a 10-hez közeli átlagukat. 

Az talán kevésbé meglepő, hogy a nők többsége mintha mindig erre várt volna: az iPhone-ra és androidos készülékekre is letölthető Lulu annyira népszerű lett, hogy a Mashable techportál információi szerint minden negyedik felsőoktatásban tanuló nő regisztrált Amerikában. A rendszer egyszerű: miután “megvolt” a férfi, bejelölheti a kapcsolat jellegét (barát, pár, ex, egyéjszakás és így tovább), egy 10-es skálán értékelheti teljesítményét és hashtagekkel is elláthatja, például #egyagyú, #apucitest, #jóértelembenperverz, illetve #reggelreeltűnt. Értékelhetnek egyébként szimpla ismerőst, vagy akár rokont is, akivel nem volt viszonyuk, de azért úgy érzik, a másik megérdemel legalább egy-két hashtaget.


Tudjuk, hogy snassz bármilyen cikket a Szürke 50 árnyalatával illusztrálni, bocsánat!

Az applikációt fejlesztő cég társalapítója szerint nincs ebben semmi durva vagy elidegenítő: minden nő ráguglizik a pasira, aki érdekli, legfeljebb nem vallják be. “A szex különbözteti meg a barátságot a párkapcsolattól, szóval persze, hogy fontos”, a nőknek tehát nagy előny, hogy “így nem kell a rossz pasival vesztegetniük az idejüket” – fejtette ki a Mashable-nek Alison Schwartz.

A férfiak egyébként megadhatják, hogy ne látsszon a pontszámuk, de meglepően sokan ragaszkodnak hozzá, hogy igenis kereshetőek legyenek így is: több mint félmillióan állították be ezt az opciót.. Schwartz szerint a legviccesebbek azok a férfiak, akik regisztráltak, pánikba estek, amikor meglátták, mire megy ki a játék, törölték magukat, majd aludtak rá egyet és szeretnének visszajönni. Az elmúlt időben félmillió kérés érkezett, hogy engedjék őket visszaregisztrálni eredeti adataikkal, méghozzá a leghülyébb kifogásokkal: “a barátom nézegette a telefonomat és véletlenül törölt, tegyetek vissza, jó?”. Schwartz szerint ez a “kutya megette a házi feladatomat” randis verziója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik