Élet-Stílus

Anglia legmenőbb apukájával gyerekjáték a bevásárlás

pókember apa (Array)
pókember apa (Array)

Két gyerekkel bevásárolni kész tortúra lehet, de nem akkor, ha a dél-londoni apukával megy a két gyerek, mert akkor irtó nagy buli az egész. Őt imádja most az egész internet, már most odaadták neki az év apukája címet.

Ugyanis a negyvenéves Christopher Lee és két kisgyereke Pókemberes jelmezben mentek el bevásárolni Croydonban. Először csak a Twitter lett tele velük, majd a helyi újság is megkereste őt. Elmondta, hogy minden nap van otthon Pókember-idő, amikor mindannyian beöltöznek, ő, a négyéves Christopher Jr. és a 16 hónapos Xiong.

A gyerekek egyébként a helyi uszodába, de van, hogy a templomba is így mennek. „Amikor elkezdtem ezt az egész beöltözést, csak a gyerekeimért tettem, de ma már a többi kisgyerekért is, jó egy kis vidámságot csempészni a mindennapokba” – mondta az apuka. „Nagyszerű érzés, amikor ismeretlen kiabálják mosolyogva, hogy ott van Pókember”, tette hozzá.

 Kép: Twitter

De honnan a motivációja? „Az én apám soha nem volt mellettem, semmilyen kapcsolatom nem volt vele, ezen szerettem volna változtatni, ezért találtam ki ezt.”

Szuperhős invázió is jöhet hamarosan London déli részén, mert az apuka beszerzett mér egy Batman jelmezt is, nagyobbik fia pedig Superman szeretne lenni. Eddig övé az év apukája cím.

Kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik