Élet-Stílus

Császármetszése miatt két éve terhesnek néz ki a 32 éves nő

Hiába teltek el évek azóta, hogy életet adott legkisebb gyermekének, szülés előtti alakján mégsem nyerte vissza. És nem is fogja.

A 32 éves Nina Mulhallt közel két éve mindenki arról faggatja, mikor várja a következő gyermekét. Csakhogy a négygyermekes brit asszony nem várandós, sőt! Még csak nem is friss kismama, ugyanis már 18 hónap is eltelt azóta, hogy világra hozta negyedik és egyben legfiatalabb gyermekét. „A hasam a császármetszés egy ritka következménye miatt néz ki úgy, mintha még mindig terhes lennék” – panaszolja a nő, aki azért állt a nyilvánosság elé, mert torkig lett azzal, hogy mindenki kismamának nézi.

„Egy pohár sört nem ihatok meg anélkül, hogy egyvalaki ne jönne oda hozzám és szólna be azért, hogy a viselkedésemmel ártok a gyermekemnek. Tudom, hogy csak jót akarnak, de fárasztó a százötvenegyedik embernek is elmagyarázni, miért nézek ki úgy, ahogy. Arról már nem is beszélve, hogy sokan el se hiszik, amit mondok nekik” – panaszolja a nő.


Kép forrása: news.com.au

Nina a vele készült interjúban elárulta, a hasában, megmagyarázhatatlan módon felgyűlő folyadéktól ekkora a hasa. „Rendszeresen járok vissza az orvosomhoz, de még a kórházban se tudják biztosan, mi okozza a tüneteimet. Csak annyi biztos, hogy a császármetszés egy ritka mellékhatása a dolog, mert az ezt megelőző három szülésem után mindig visszanyertem az eredeti alakomat.”

A fiatal nő elmondta azt is, annak ellenére, hogy tudja, nem lehet terhes, folyamatosan veszi a teszteket, hogy megnyugtassa magát. „Legalább a buszon mindig átadják nekem a helyet, ez az egy pozitívuma a dolognak” – viccelődik Nina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik