Élet-Stílus

Be kellett törniük a bölcsibe, hogy hazavihessék kisfiukat

A szülők csak a zárás után értek oda gyermekükért, de addigra az épület már üres volt. Mindenki hazament, a 10 hónapos gyermeket pedig bezárták.

„Abban a hitben voltam, hogy a férjem megy a gyerekért” – magyarázta a Fox amerikai hírcsatornának a késés okát Sharonda Ross. A 10 hónapos kisfiú édesanyja hozzátette, pánikba esett, mikor a férje hétfőn a gyerek nélkül tért haza. „Azonnal kocsiba vágtuk magunkat, és elindultunk a bölcsibe, de hiába siettünk nagyon, így is jóval a zárás után érkeztünk.”

Sharonda és férje végül 45 perccel a zárás után értek a bölcsődéhez, ahol legnagyobb meglepetésükre senki sem várta őket. „Síri csend volt: a lámpák nem égtek, az ajtók és az ablakok be voltak zárva. Hiába csöngettünk, dörömböltünk, senki sem nyitott az ajtót” – emlékszik vissza az anya, akit a leginkább az rémisztett meg, hogy bentről hallotta sírni a 10 hónapos Jordant.

„Miután rájöttünk, hogy mindenki hazament, aki segíthetne és hátrahagyták a gyerekünket, betörtünk egy ablakot, hogy kimentsük a gyerekünket. Nem hagyhattuk Jordant ott az éjszakára” – tette hozzá magyarázatképpen a nő. A kisfiúnak szerencsére az ijedtségnél nem esett nagyobb baja, szülei azonban képtelenek túltenni magukat a történteken. „Panaszt fogunk tenni, hogy más szülővel ilyesmi ne történhessen meg” – zárta Sharonda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik