Élet-Stílus

Kutyák között, kennelben tartott unokáit egy kínai nagypapa

A hatéves fiú és négyéves lánytestvére kutyakaján és maradékokon élt és pocsolyákból ittak vizet.

Szociális munkások mentettek meg két mocskos körülmények között élő kisgyereket a kínai Nanking városában, ahol nagyapjuk ötven kutyával összezárva tartotta őket illegálisan működő kutyatelepén – jelentette a helyi sajtó. A két kisgyereket apjuk hagyta ott az idős férfinél, miután anyjuk elvált tőle, és a két kisgyereket ráhagyta. Most egy helyi családhoz kerültek, akik önként ajánlották fel, hogy befogadják őket.

 

A beszámolók szerint a hatéves kisfiú és a négyéves lány helyzetére a környéken élő emberek hívták fel a hatóságok figyelmét, miután felfigyeltek a kerítés mögé zárt, koszos gyerekekre. A hírek szerint a két gyerek minden napot a kutyák között töltötték a kennelben, míg éjszaka egy roncsautóban aludtak. A kicsik a kutyáknak szánt ételeket ették, valamint néha maradékokat egy közeli piacról, szomjukat pedig pocsolyákból és egy közeli folyóból származó vízzel oltották.

 

A nagyapa a helyi sajtóban megjelent hírek szerint azt állította, „biztonsági okokból” zárta be a gyerekeket a kutyák közé, de azt nem lehet tudni, hogy ezalatt egészen pontosan mit is értett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik